Man 54 jaar uit Eindhoven


  Beschrijving

  ATTENTE, LOYALE MAN ZOEKT EEN OPRECHTE, CREATIEVE VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE 

  Hij: 54 jaar, 1.70 m lang, slank, Eindhoven 

  Attente, loyale man zoekt een oprechte, creatieve vrouw voor een duurzame relatie. Hij maakt gemakkelijk contact met anderen en houdt ervan om diepgaande gesprekken te voeren. Hij omschrijft zichzelf als een doorzetter, creatief en behulpzaam. 

  Hij woont in een koopwoning in Eindhoven. Hij heeft een zoon van 24 jaar waarmee hij een goed contact heeft. Hij heeft industriële vormgeving gestudeerd en volgt momenteel een opleiding kunst schilderen aan de kunstacademie. In het dagelijks leven werkt hij bij een groot technisch bedrijf als technisien. Zijn droom is om in de toekomst meerdere opdrachten te krijgen als kunstschilder.  

  Hij doet aan judo en rijdt graag op de moter. Een andere hobby van hem is drummen. Eerder speelde hij in verschillende bands, daar is hij mee gestopt. Hij gaat graag de natuur in en houdt van een drankje drinken op een terras. Ook bezoek hij graag een museum. Qua muziek is hij breed georiënteerd. Hij houdt van blues, klassiek en popmuziek.  

  Hij houdt van reizen in Europa. Zijn favoriete bestemmingen zijn Frankrijk, Italië en Spanje. Hij houdt van cultuur snuiven en soms een dagje luieren op het strand. Een andere favoriete vakantiebesteding van hem is wintersport.  

  Hij is op zoek naar een elegante vrouw met brede interesses. Zij vindt het, net als hij, leuk om goede gesprekken te voeren waarin je de diepte in gaat. Ze moet het net als hij belangrijk vinden om er een gezonde levensstijl op na te houden. 


  Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

  Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.