Man 57 jaar uit Vinkeveen

Een rustige 57-jarige IT-professional uit Vinkeveen zoekt zelfstandige vrouw voor duurzame relatie. Vader van drie, passie voor muziek, verlangt naar gezelschap en groei.

Beschrijving

RUSTIGE EN DOORTASTENDE MAN ZOEKT ZELFSTANDIGE VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE

Leeftijd 57 JAAR, Lengte 178CM , Woonachtig in de omgeving van Vinkeveen

In de levendige omgeving van Vinkeveen woont een heer van 57 jaar oud, met een lengte van 178 cm en een normaal postuur. Zijn grijze haar en diepblauwe ogen weerspiegelen zijn rustige en bedachtzame karakter. Als trotse vader van drie volvassene kinderen, waarvan allen bij hem wonen, heeft hij zijn handen vol, maar zijn hart des te meer vervuld.

Na een scheiding twee jaar geleden, heeft hij zijn weg gevonden als IT-professional bij een gerenommeerd bedrijf, na jarenlang zijn eigen bedrijf in de ICT te hebben gehad. In zijn vrije tijd vindt hij plezier in het bijwonen van bioscoopvoorstellingen en het plannen van afwisselende vakanties. Als een voormalig lid van diverse muzikale bands, heeft hij een passie voor muziek die nog steeds doorschemert in zijn leven.

Zijn vrienden en familie typeren hem als een rustige, introverte doorzetter, met een loyale en humoristische kant. Hoewel hij geniet van zijn werk, waardeert hij ook de momenten van ontspanning en gezelschap. Hij spreekt vloeiend Engels en Nederlands.

Nu, meer dan ooit, voelt hij zich klaar voor een nieuwe relatie. Hij verlangt naar een partner die zelfstandig is, met een eigen mening en een doortastend karakter. Aanhankelijk en rationeel zijn eigenschappen die hij waardeert, terwijl uiterlijk voor hem van ondergeschikt belang is. Zijn dagen worden verder verrijkt door de zorg voor zijn zieke moeder en de warme banden met zijn goede vrienden.

Samen met zijn toekomstige partner droomt hij van het vormen van een gezin, waarin tijd samen wordt doorgebracht, maar waarin ook ruimte is voor individuele groei en ontwikkeling.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.