Man 58 jaar uit Tilburg

Beschrijving

AVONTUURLIJKE MAN IS OP ZOEK NAAR EEN LIEVE VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE

58 jaar, Tilburg, 1.85 cm

Hij is een 58-jarige man uit Tilburg. Na een avontuur van 4 jaar als gescheiden vader van twee geweldige tweelingdochters, is hij klaar om weer de liefde te vinden.

Zijn leven draait om avontuur en genieten van de kleine dingen. Hij is een buitenmens in hart en nieren en geniet van wandelen, fietsen en motorrijden, vooral wanneer hij kan genieten van het prachtige uitzicht op de natuur. Als een echte sportieveling is hij regelmatig te vinden op de bootcamp of gaat hij een rondje hardlopen.

Met zijn achtergrond in werktuigbouwkunde en zijn baan als Senior Design Engineer is hij een echte techneut. Hij is georganiseerd, hardwerkend en heeft oog voor detail, maar dat betekent niet dat hij niet kan genieten van de kleine geneugten van het leven. Hij is liefdevol, verzorgend en altijd in voor een goed gesprek. Hij heeft graag het woord, maar hij is ook zeker een luisterend oor voor anderen.

In zijn vrije tijd geniet hij van heerlijk gezond koken, een goed glas wijn en lekker eten in een goed restaurant. Hij houdt van actieve vakanties, maar vindt het ook heerlijk om gewoon op een terras te zitten en te genieten van het moment. Roadtrips binnen en buiten Europa staan hoog op zijn lijstje, met bestemmingen als Turkije, Amerika en Italië.

Hij zoekt een vrouw waarmee hij zichzelf kan zijn, iemand met wie hij zijn passies kan delen en mooie herinneringen kan maken. Hij gelooft in soulmates en spontane acties, maar ook in respect hebben voor elkaar. Ben jij die speciale persoon die samen met hem wil genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft? Dan kijkt hij er naar uit om jou te leren kennen!


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.