Man 59 jaar uit Overijssel

Beschrijving

EEN ENERGIEKE MAN ZOEKT EEN GEPASSIONEERDE VROUW VOOR EEN SERIEUZE RELATIE

Leeftijd 59 jaar, 1.78 lang, uit Overijssel.

Hij is een toegankelijke, behulpzame man die het iedereen naar de zin wil maken. Hij is energiek, zorgzaam, open, heeft humor, is gul en weet heel goed waar zijn horizon ligt. Hij is extravert, staat positief in het leven en belangrijk is dat hij zijn hart op de juiste plaats heeft. Hij heeft een normaal postuur en kleedt zich modern tot sportief. Hij heeft kort verzorgd haar, een nette verzorgde korte baard, mooie sprekende blauwe ogen en ziet er jonger uit. Zijn karakter kan worden omschreven als krachtig, een mensenmens, eerlijk en bereid om iedereen te helpen. Wat ik leuk aan hem vind is dat hij een zeer toegewijde vader is en gezond in het leven staat. Een ambitieuze man die altijd oog heeft voor zijn omgeving. Kortom; een leuke sociale man die een vrouw veel te bieden heeft.

Hij is twee keer getrouwd geweest en heeft 3 kinderen. Hij is een trotse vader en heeft een super goede band met zijn kinderen. Voor hem is het daarom belangrijk dat een toekomstige vrouw ook van hen kan houden en één van de familie wordt.

Hij is al meer dan 33 jaar ondernemer en heeft een groot vriendennetwerk opgebouwd. Hij heeft zijn leven goed op orde en is dankbaar voor alles wat er op zijn pad komt en is gekomen. Hij woont in een heerlijk vrijstaand huis met ruime tuin.

Deze man haalt graag alles uit het leven en daar horen gezelligheid, lekker eten en uitstapjes bij. Verder houdt hij van autoracen en is een groot liefhebber van voetbal. Hij gaat graag naar sportevenementen of gala’s voor het goede doel en mist nooit een sportwedstrijd van zijn kinderen of een Formule 1 race. Hij wordt gelukkig van het beleven van spontane momenten samen; weekendjes weg, gezelligheid en gewoon samen gelukkig zijn.

Hij zoekt een gepassioneerde, stabiele vrouw met een warme uitstraling. Zijn ideaal is een jongere vrouw van 35 tot 48 jaar, die jong van geest is en net als hij van voetbal en autoracen houdt. Hij hoopt haar op handen te dragen en haar alles te kunnen en mogen geven wat ze nodig heeft in hun relatie. Belangrijk voor hem is dat zij normen en waarden heeft en weet om te gaan met jonge sportieve kinderen die bepaalde doelen in hun leven willen bereiken.

Hij spreekt drie talen; Nederlands, Engels en Duits, en voor hem mag deze vrouw uit een ander land komen als ze maar bereid is de Nederlandse taal te leren. De vrouw die hij op zijn pad krijgt zal het nooit aan iets ontbreken, deze man geeft alleen maar liefde.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.