Man 65 jaar uit Renkum

Beschrijving

ACTIEVE MAN ZOEKT EEN STOERE VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE
Hij is 65 jaar, 177cm, slank, woonachtig in Renkum
Hij is een actieve en levenslustige 65-jarige docent biologie uit Renkum. In zijn vrije tijd geniet hij van we-time en me-time en is hij op zoek naar een droompartner om samen het leven te delen. Zijn droompartner is een moderne vrouw met een stoere uitstraling, iemand die bereid is om samen te klussen, maar ook haar verantwoordelijkheid neemt in familie, werk, en wellicht een actieve vereniging. Hij waardeert een sportief karakter, hoewel actieve sportbeoefening niet noodzakelijk is. Gezondheid staat hoog in het vaandel, evenals aandacht voor vrouwelijkheid en het koesteren van
romantiek.
Net als hij draagt zijn droompartner een rugzak vol herinneringen, die ze openlijk kunnen delen en bespreken. Een klik bij het begin is voor hem van groot belang, omdat hij gelooft dat dit iets duurzaams en wellicht eindeloos kan worden. In het dagelijks leven staat hij voor de klas en geniet hij van het contact met jongeren. Voorheen werkte hij bij de overheid en houdt ervan om verschillende dingen tegelijk te ondernemen, vooral als dat waardering oplevert. Soms is hij wat te enthousiast en stelt hij geen grenzen, maar eerlijkheid staat bij hem voorop.
Hij is bereid om altijd iets nieuws te leren en zijn geest actief te houden. Het delen van interesses is voor hem essentieel, en hij kijkt ernaar uit om van zijn droompartner te leren en samen te genieten van elkaars passies.
Zijn vrije tijd besteedt hij graag aan sportieve activiteiten, zoals schaatsen in de winter en fietsen in de zomer. Reizen is een passie, en het liefst ontdekt hij nieuwe plekken samen met zijn droompartner. De natuur in trekken heeft zelfs zijn creatieve kant aangewakkerd, en hij overweegt zijn schilderactiviteiten weer op te pakken. Hoewel hij geen kinderen heeft, waardeert hij de waarde van een partner met wie hij vreugde en zorgen kan delen. Momenteel woont hij klein, maar hij heeft de intentie om in de toekomst weer wat groter te gaan wonen.
Als jij op zoek bent naar een actieve, leergierige en liefdevolle metgezel, laten jullie dan samen een
nieuwe reis beginnen!


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.