Man 65 jaar uit Westland

Beschrijving

STIJLVOLLE MAN ZOEKT EEN JEUGDIGE VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE

Als gedreven directeur van een groot familiebedrijf, heeft hij altijd de kunst van het ondernemen begrepen. Nu, op zijn 65ste, vindt hij voldoening in een meer ontspannen tempo, genietend van de kleine geneugten van het leven. Hij is 178 cm lang en woonachtig in het pittoreske Westland.

Na een succesvolle carrière en een gelukkig huwelijk dat 15 jaar geleden eindigde, koestert hij zijn tijd met zijn drie prachtige kinderen en zijn kleinkind, waar hij graag voor zorgt. Zijn vrienden zeggen dat hij goed gestyled en charmant is, maar zijn innerlijke waarden zoals betrouwbaarheid, eerlijkheid en zorgzaamheid zijn voor hem net zo belangrijk.

Hij is een introverte optimist die graag denkt in oplossingen. Zijn interesses zijn divers, van terrasjes pakken tot reizen, van wandelen tot golven. Zijn liefde voor rockmuziek uit de jaren 70 is een van zijn vele passies, naast zijn betrokkenheid bij vastgoedprojecten en cryptomunten.

In zijn vrije tijd geniet hij van theaterbezoeken en het delen van goede momenten met vrienden en familie. Reizen is een andere grote liefde, vooral met zijn camper door Zuid-Europese landen of naar de bergen voor een beetje wintersport.

Nu hij op zoek is naar een serieuze relatie, hoopt hij een vrouw tussen de 50 en 55 jaar te vinden, die net als hij van het leven geniet. Ze moet er verzorgd en jeugdig uitzien, zelfstandig, intelligent en positief ingesteld zijn. Samen kunnen ze nieuwe avonturen aangaan en genieten van alles wat het leven te bieden heeft.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.