Man 66 jaar uit Ede

Beschrijving

ATTENTE MAN ZOEKT EEN ACTIEVE, LIEVE VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE

Hij is 66 jaar, 186 cm, woonachtig in Ede

Hij is een man met een juridische achtergrond, die midden in het leven staat en elk moment wil omarmen. Attent, warm, betrokken en met inlevingsvermogen. Hij is communicatief en empathisch, eerlijk, integer, betrouwbaar, rustig, evenwichtig en serieus. Hij staat met beide benen op de grond en ook stevig in zijn schoenen.

Wandelingen in de natuur; zandverstuivingen, heide, bossen en rivierenlandschap hebben zijn speciale belangstelling. Watersport, met name zeilen. Frankrijk; het aangename klimaat, de ongerepte natuur, de fantastische sterrenhemel en de oorverdovende stilte van het platteland. Hij heeft er onlangs een huis gekocht dat hij aan het renoveren is. Hij verblijft hier enkele maanden per jaar.

Hij heeft een brede belangstelling, volgt de actualiteiten en geniet van kleine dingen zoals een mooie zonsondergang of een vallende ster. Hij heeft door de VS en een groot deel van Europa gereisd. Toch vindt hij dat dicht bij huis, bijvoorbeeld de Veluwe, de Waddeneilanden of de Ardennen, ook heel veel moois te beleven valt!

Hij zoekt een lieve, slanke, intelligente vrouw die bovendien eerlijk en loyaal is. Als niet-roker en carnivoor moet hij op voorhand rokers en vegetariërs helaas teleurstellen. Het laatstgenoemde vooral vanuit praktische overwegingen.

Met deze vrouw wil hij lief en leed delen. Elkaar blind kunnen vertrouwen en voor elkaar door het vuur willen gaan! Bouwstenen: aandacht, empathie, waardering, respect, gelijkwaardigheid, acceptatie en harmonie.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.