Man 69 jaar uit Utrecht

Beschrijving

OPTIMISTSICHE MAN ZOEKT EEN ZELFSTANDIGE VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE

Woonachtig in Utrecht, 69 jaar, 185 cm

Bij mij is het glas altijd halfvol, je kan daarmee veronderstellen dat ik een geboren optimist ben. Met mijn 69 jaar sta ik nog altijd midden in het leven en ga ik graag op pad. Van origine kom ik uit een groot gezin waar normen en waarden hoog in het vaandel stonden, iets wat ik nog altijd met mij meedraag en ook waardeer in de ander. Dit heb ik meegenomen in mijn studierichting waarbij ik een universitaire studie heb afgerond in de USA, incl. Master degree Computer Science. Hierbij lag mijn focus voornamelijk op de managementkant i.p.v. de technische kant. Deze expertise heb ik vele jaren uitgeoefend in een groot internationale bedrijf.

Tot op heden heb ik dan ook een prachtig leven gehad. Wegens het werken bij een internationaal bedrijf (en persoonlijke keuzes) heb ik de helft van mijn leven in het buitenland gewoond/gewerkt waarvan de laatste 20 jaar in het prachtige Nieuw Zeeland. 35 Jaar hiervan heb ik doorgebracht met een lieve vrouw die mij twee prachtige jongens heeft geschonken. Met mijn zoons heb ik nog altijd een uitstekende band. Echter, de interesses van mij en mijn voormalig partner zijn de afgelopen jaren dermate uit elkaar gegroeid dat wij in goed overleg hebben besloten onze wegen te scheiden.

Vrienden omschrijven mij als een geïnteresseerde, betrokken en actieve man en gezelschapsmens. Je kan mij regelmatig vinden op de tennisbaan of golfbaan en ik fiets heel wat af op mijn mountainbike. Ik ben zelfstandig en kan goed voor mijzelf zorgen maar wordt graag vergezeld door een dame met gelijksoortige interesses.

Wij leven in een wereld vol met uitdagingen waarvoor ik mij niet afsluit. Maar ik zorg er wel voor dat de negatieve kant hiervan mij niet in mijn dagelijks leven beïnvloed waardoor ik de vreugde in het leven verlies. Ik stop juist graag energie in die zaken in mijn directe omgeving waar ik verandering kan aanbrengen. Het is een voorrecht om mensen te kunnen helpen.

Nu weer alleen, ben ik op zoek naar een lieve en zelfstandige partner om mijn leven weer een nieuwe zinvolle invulling te geven. Ik zoek niet naar een vrouw om mijn overhemden te strijken maar iemand om hobbys conversaties en avonturen mee te delen. Belangrijke eigenschappen vind ik respect voor de medemens, integriteit, eerlijkheid en vertrouwen. Ik heb veel moeite met arrogantie en egoïsme. Als ras optimist houd ik van een goed gevoel voor humor want: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Verder hecht ik ook waarde aan persoonlijke verzorging en schenk daar zelf ook de nodige aandacht aan.

Mijn verwachtingen van een first date zijn niet hooggespannen. Belangrijk is om vast te stellen of er een klik is/ontstaat en als dit leidt tot een mooie vriendschap, dan is er al veel gewonnen. Intimiteit is een gevolg van passie in een relatie en niet andersom.

Hoe mijn leven in de nabije toekomst gestalte gaat krijgen hangt in zekere mate af van de wensen van mijn nieuwe partner. Ik ben flexibel maar vastberaden om van elke dag een feestje te maken. Dit doe ik het liefst samen met een lieve vrouw want samen is immers zoveel leuker dan alleen.

Ben je na het lezen van mijn profiel enthousiast, dan zou ik het leuk vinden om je te ontmoeten!


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.