Man 56 uit Amsterdam

Beschrijving

Creatieve, sociale bevlogen man zoekt gelijkgestemde, authentieke vrouw

Hij is een aantrekkelijke, slanke, sportieve, sociale en maatschappelijk betrokken man, die graag het verschil maakt. Beschikt over charme, is empathisch en creatief. Met een speelse geest, is hij avontuurlijk, behulpzaam en betrouwbaar. Zijn passies variëren van watersport, zoals zeilen op zijn catamaran en met een sloep varen in de Amsterdamse grachten, tot fietsen, kunst en bergwandelen. Bij een feestje staat hij graag op de dansvloer.

Deze ondernemende man hecht waarde aan klassieke normen en waarden. Financieel onafhankelijk en succesvol ondernemer maar bescheiden. Economie gestudeerd. Actief betrokken bij verschillende clubjes en verenigingen. Hij gelooft in het maken van een verschil en is begaan met de natuur, stadsherstel en verduurzaming.

Als trotse vader van twee dochters, deelt hij het co-ouderschap als een toegewijde familieman. Zijn droom is om een relatie op te bouwen met een vrouw die net zo opgewekt, gastvrij en maatschappelijk betrokken is als hij. Hij zoekt een gelijkgestemde ziel, iemand die authentiek is en een echte connectie wil voelen. Zijn ideale partner is slank, naturel, vrouwelijk, lief, warm en heeft jonge kinderen en/of een kinderwens.

Met een lengte van 1.96 meter, omarmt deze man zowel het bruisende leven van Amsterdam als het buitenleven en kijkt hij uit naar die speciale vrouw die zijn passies en dromen deelt.

1.96 m – Amsterdam

Spreekt het profiel van deze boeiende man je aan? Reageer dan snel!


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.