Vrouw 54 jaar uit Venlo

Beschrijving

SPONTANE, EMPATHISCHE VROUW ZOEKT MAN WAARMEE ZIJ SAMEN NIEUWE HERRINNERINGEN KAN MAKEN

Zij is 54 jaar, 169 cm lang, donkerbruin haar met mooie bruine ogen, woonachtig in omgeving Venlo.

De volgende eigenschappen zijn op haar van toepassing: attent, eerlijk, empathisch, enthousiast, flexibel, gevoelig, humor, lief, positief ingesteld, sociaal, spontaan en betrouwbaar.

Zij is teamleider in het basisonderwijs en doet dit met heel veel passie en gedrevenheid.
Een eigenschap die zij ook in haar partner hoopt te vinden.  Zijn beroep is niet zo belangrijk, alles is goed. Wat wel belangrijk is, is dat haar partner positief en blij is met wát hij doet.

De bioscoop, de natuur in, lezen, theater, etentjes organiseren. Dat is wat zij graag doet. Maar ook wandelen, fietsen, zwemmen en uitstapjes maken, weekendjes weg en heerlijk uit eten gaan. Daar wordt zij heel blij van. Ze staat open voor de hobby’s van haar toekomstige partner.
Eigenlijk komt het erop neer dat ze het fijn wil hebben met haar partner en samen met hem leuke dingen kan ondernemen. Wel heeft zij af en toe ruimte nodig om haar eigen dingen te blijven doen.

Ze heeft twee zoons, waarvan er één nog thuis woont en de ander op zichzelf maar nog wel regelmatig naar huis komt.

Haar toekomstige partner is attent, charmant, eerlijk, empathisch, sociaal, heeft humor en vindt zijn eigen ruimte net zo belangrijk als zij. Goede gesprekken en elkaar een luisterend oor bieden is een must. Hij ziet er verzorgd uit en is lekker sportief gekleed met een normaal postuur maar een buikje mag best! Hij is tussen de 50 en 64 jaar.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.