Man 70 jaar uit Valkenswaard

Beschrijving

SPONTANE MAN ZOEKT EEN ACTIEVE, LIEVE VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE 

Hij is 7O jaar, 190 cm, grijs haar, woonachtig in Valkenswaard 

Een spontane man zoekt een lieve vrouw voor een duurzame relatie. Hij is een aangename gesprekspartner met gevoel voor humor die makkelijk communiceert. Hij woont in Valkenswaard. 

Na een succesvolle carrière als vertegenwoordiger is hij nu gepensioneerd. Uit zijn eerste huwelijk heft hij twee volwassen dochters. Zijn tweede vrouw is 12 jaar geleden overleden.  

Hij kijkt graag naar sport op TV, gaat graag uit eten, houdt van gezelschapsspelletjes en muziek luisteren. Hij maakt graag een stedentrip en houdt van vakanties in Nederland en Duitsland.   

Anderen omschrijven hem als: lief, attent, behulpzaam, spontaan, optimistisch en eerlijk. Hij rookt en drinkt niet.  

Hij zoekt een vrouw die accepteert dat hij moeilijk ter been is. Hij kan een stukje lopen, maar meestal maakt hij gebruik van zijn rollator of auto. Zij heeft humor, een luisterend oor, is lief en eerlijk. De vrouw die hij zoekt is tussen de 60 en 70 jaar. 


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.