Vrouw 35 jaar uit Amsterdam

Categorie: Tag:

Beschrijving

AVONTUURLIJKE VROUW ZOEKT EEN SPORTIEVE MAN OM SAMEN EEN MOOIE TOEKOMST OP TE BOUWEN

Ref. 1870

Zij is 35 jaar en woont in Amsterdam. Met een lengte van 162 cm, haar donkerblonde haren en heldergroene ogen is zij een aantrekkelijke verschijning. Na een relatie van 8 jaar is ze klaar voor een nieuw hoofdstuk in haar leven.

Opgegroeid in een warm gezin met vader, moeder, oudere broer, zus en een tweelingbroer, hecht zij veel waarde aan contact met haar familie.

Als gepromoveerd onderzoeker richt zij zich op het algemeen welbevinden van jongeren en kinderen. Sinds 3 jaar geniet ze van het bruisende leven in Amsterdam, waar ze in een gezellige woning in een fijne buurt woont.

Optimistisch, vrolijk, gezellig, extravert, humoristisch en intelligent – zo zou je haar kunnen omschrijven. Ze zoekt een partner die net zo positief in het leven staat en ook houdt van avontuur en sportiviteit.

Sport neemt een belangrijke plaats in haar leven in. Ze beoefent actief kitesurfen en gaat graag op wintersport om te snowboarden. Ook geniet ze van actieve en culturele stedentrips. Daarnaast is het bezoeken van musea een van haar hobby’s, net als ontspannen in de sauna en dansen op techno feestjes.

Haar kledingstijl is sportief en trendy en ze houdt van gezond eten en koken. Haar ultieme droom is om een partner te vinden waarmee ze een duurzame relatie kan opbouwen en een gezin kan stichten. Samen willen ze prachtige avonturen beleven.

Ze zoekt een man tussen de 30 en 40 jaar, bij voorkeur in en rond de Randstad. Belangrijk is dat hij optimistisch is, avontuurlijk, open-minded en sportief, met een voorkeur voor linkse opvattingen. Ben jij diegene die haar leven compleet maakt?


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.