Vrouw 38 jaar uit Almere

Categorie: Tag:

Beschrijving

INTELEGENTE EN ZORGZAME VROUW ZOEKT EEN ONDERNEMENDE MAN, RUSTIG VAN AARD VOOR EEN DUURZAME RELATIE

Zij is 38 jaar, 158 cm lang, blond en woonachtig in Almere

Een intelligente, zorgzame vrouw zoekt een ondernemende man, rustig van aard voor een duurzame relatie. Met een open houding is zij een aangename gesprekspartner die oprecht luistert en communiceert.

Zij woont samen met haar 11-jarige dochter in Almere in een leuk huis. Deze knappe verschijning is 7 jaar geleden voor de liefde naar Nederland verhuisd. Hiervoor werkte zij 10 jaar als bedrijfsjuriste in Rusland. Ze heeft een universitaire opleiding afgerond. Momenteel werkt ze als marketingexpert bij facebook.

Regelmatig is zij te vinden in het centrum van een leuke stad, in musea, bij concerten of in een restaurant. Ze houdt van stedentrips en actieve vakanties. Haar droom is om ooit nog een reis door India te maken. Met haar toekomstige partner wil zij graag steden bezoeken, wandelen en een drankje drinken op een terras. Daarnaast vindt zij het ook heerlijk om samen op de bank een film op Netflix te kijken.
De man die zij zoekt heeft een eigen mening en heeft het leven goed op de rit. Zij kan serieuze gesprekken met hem voeren en hij heeft oprechte interesse in haar. Zij is niet veeleisend maar is op zoek naar een sterke man. Een man waar zij op kan bouwen en toekomstplannen mee maakt. Hij is tussen de 35 en 45 jaar. Heeft een normaal postuur en rookt niet.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.