Vrouw, 40 jaar, woonachtig in Brussel

Categorie: Tag:

Beschrijving

DYNAMISCHE EN VROUWELIJKE VROUW VAN 40 JAAR

Vrouw, 40 jaar, woonachtig in Brussel, 1.72 cm

Een dynamische vrouw van 40 jaar, woonachtig in Brussel, heeft een indrukwekkende achtergrond en een energieke levensstijl. Geboren in Oost-Europa, heeft ze zichzelf opgewerkt tot een succesvolle Business Executive en oprichter van een IT bedrijf. Haar pad naar succes begon met een Master in MBA, een prestatie die haar niet alleen kennis maar ook de vaardigheden gaf om strategisch en operationeel leiding te geven binnen haar bedrijf. Ze ontwikkelt voortdurend nieuwe zakelijke kansen en onderhoudt sterke klantrelaties, wat haar een gerespecteerde figuur in haar vakgebied maakt.

Haar talenkennis is divers; ze spreekt vloeiend Engels en heeft basiskennis van Duits, Nederlands en Frans. Dit maakt haar niet alleen veelzijdig in communicatie, maar ook in staat om zich moeiteloos aan verschillende culturele omgevingen aan te passen.

Buiten haar professionele leven is ze een fervent hardloopster. Vier keer per week trekt ze haar hardloopschoenen aan en geniet ze van de vrijheid en meditatie die deze sport haar biedt. Dit is slechts een onderdeel van haar actieve levensstijl; ze houdt ook van sport in het algemeen, lezen, muziek, kunst en onderwijs. Deze brede interesses zorgen ervoor dat ze altijd bezig is met het verkennen van nieuwe ideeën en kennis, wat haar geest scherp en nieuwsgierig houdt.

Ze is gemakkelijk in de omgang, betrouwbaar en heeft een sprankelend gevoel voor humor. Haar positieve kijk op het leven maakt haar gelukkig en ze is trots op haar vermogen om anderen te ondersteunen en te inspireren. Voor haar is elke dag een kans om te groeien en om positieve energie met de wereld te delen.

Gezondheid is belangrijk voor haar; ze is zeer fit en leeft een gezonde levensstijl. Ze rookt niet en drinkt alleen sociaal. Haar actieve benadering van het leven is zowel fysiek als mentaal merkbaar, en ze zoekt naar een partner die deze eigenschappen deelt. Ze zoekt een man tussen de 40 en 55 jaar, met een vergelijkbaar intellectueel niveau (HBO/WO of PhD), die actief, energiek en klaar is om samen het leven te ontdekken.

De ideale partner rookt niet, drinkt sociaal of regelmatig, en kinderen die parttime thuis wonen zijn geen probleem. Ze is bereid om iemand te ontmoeten in Nederland, België of elders in Europa, want afstand vormt geen belemmering voor haar.

Samenvattend is ze een energieke en betrouwbare vrouw die geniet van een actieve levensstijl en voortdurend op zoek is naar nieuwe kennis en ervaringen. Ze zoekt een gelijkgestemde partner met wie ze nieuwe doelen kan bereiken en het leven kan vieren. Samen met haar dochter vormt ze een liefdevol gezin dat openstaat voor nieuwe avonturen en uitdagingen.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold of No-cure-no-pay hebt, gelden de voorwaarden van je contract.