Vrouw 41 jaar uit Utrecht

Beschrijving

SENSITIEVE VROUW ZOEKT EEN ZELFBEWUSTE CHRISTELIJKE MAN VOOR EEN DUURZAME RELATIE

Zij is 41 jaar, 175 cm, woonachtig in omgeving Utrecht

Deze vrouw is prettig in de omgang en een fijne gesprekspartner. Zij woont in een gezellig appartement, gelegen in een bosrijk gebied niet ver van Utrecht. Ze heeft sprekende bruine ogen, een slank figuur en is casual gekleed.

Haar studierichting was van sociaal maatschappelijke aard. Zij deed vrijwilligerswerk in sociale werkvelden. Zo kwam ze jaren in het ziekenhuis op de units van de IC/MC. Hier voerde zij individuele gesprekken met patiënten wat ze erg leuk vond om te doen en haar een voldaan gevoel gaf.

Daarnaast heeft zij sponsorkinderen waarmee ze brieven schrijft en leuke persoonlijke pakketjes naar ze opstuurt. Zij deed in de loop der jaren in feite allerlei verschillende soorten kinderwerk, want ze heeft een hart voor kinderen. Ze blijft zichzelf ontwikkelen. Een cursus of webinar volgen gaat ze niet uit de weg. Meer recentelijk vervulde ze nog met passie haar rol als buurtbemiddelaar.

Zij is maatschappelijk betrokken, vriendelijk, authentiek, sensitief, zorgzaam, betrouwbaar en heeft naast diepgang een goed gevoel voor humor. Haar interesses liggen op het gebied van zelfontwikkeling, lichaamsbewustzijn en gezondheid. Ze houdt ervan om dingen zorgvuldig te onderzoeken. Ze zoekt een man met eveneens een gezonde levensstijl.

Zij is christen en hoopt een man te ontmoeten die ook een persoonlijke relatie heeft met God. Dit is belangrijk voor haar. Een stabiele man met gedeelde waarden en normen. Het is voor haar bovendien van belang dat hij, net als zij, ervoor heeft gekozen om géén corona injectie te nemen.

Haar droom is om te trouwen en een liefdevol gezin met hem te stichten. Net als zij, heeft hij een kinderwens. Als hij al een kindje heeft, is dit geen bezwaar. Verhuizen voor de liefde vormt voor haar geen probleem. Zij is op zoek naar een zelfbewuste vitale man met iets ‘jongensachtigs.’ Het zou een bonus zijn als hij lekker kan koken.

In haar vrije tijd geniet zij van lezen, een boswandeling, kruidenthee en een museumbezoek / musical op zijn tijd. Zij heeft bijzondere reizen gemaakt naar verschillende landen. Een mooie vakantiebestemming als Italië ligt nog in het verschiet.

Ze zoekt ‘het kleine geluk.’


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.