Vrouw 44 jaar uit Amsterdam

Beschrijving

Charismatische vrouw zoekt stabiele man

K. 44 jaar, 1.68 cm, woonachtig Amsterdam

K. is goedlachs, spontaan en empathisch. K. heeft een mooie, zelfverzekerde uitstraling. Zij houdt van een naturel look, zonder make-up. Met haar lang zwart haar en mooi tint is zij een aantrekkelijke verschijning. Haar voorouders zijn van Surinaamse afkomst. K. is geboren en getogen in Nederland.

K. woont aan de rand van Amsterdam in een appartement met een Scandinavische stijl. Ze houdt van de rust in dit gedeelte van de stad. Het appartement is kleurrijk en de sfeer voelt gezellig aan.

K. is academisch geschoold, studeerde geneeskunde en heeft een eigen praktijk. Ze is erg gedreven in haar werk.

Om na een werkdag haar hoofd leeg te maken gaat zij naar de sportschool. Tegenwoordig bokst K. drie keer per week. Daarnaast fietst en wandelt zij graag in de natuur.

Ze houdt van verre reizen en noemt landen als USA, Suriname, Aruba als favoriete bestemmingen. In het weekend bezoekt zij graag een festival of theater. Ze houdt van Soul, RnB, pop en native muziek.

Ki. zoekt een stabiele man tussen de 40 en 50 jaar. Samen met hem wil zij genieten van leuke dingen doen. Haar ideale man heeft een open geest en stelt zich kwetsbaar op. Hij heeft gevoel voor humor. K. heeft geen kinderen, ze staat wel open voor een man met kinderen. Ze voelt zich aangetrokken tot een verzorgde man die langer is dan zijzelf.  Afkomst of andere uiterlijke kenmerken zijn niet van belang. Het gaat haar om de binnenkant. Een afstand rijden voor de liefde is geen probleem voor haar. Volgens K. kent echte liefde geen grenzen.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.