Vrouw 49 jaar uit Helmond

Beschrijving

CREATIEVE VROUW MET EEN PRACHTIGE UITSTRALING ZOEKT EEN ZELFVERZEKERDE,  GEDREVEN MAN VOOR EEN DUURZAME RELATIE

Zij is 49 jaar, 168 cm, woonachtig in Helmond

Een creatieve vrouw met een prachtige uitstraling zoekt een zelfverzekerde en gedreven man voor een duurzame relatie. Ze is bevlogen in haar werk als docente op een middelbare school, houdt van haar twee zonen, familie en vrienden. Ze is energiek en heeft in haar werk met veel mensen van doen. Ze heeft een eigen woning waarin haar creativiteit goed te zien is.

In haar vrije tijd kookt ze graag voor vrienden, gaat ze uiteten en naar feestjes. Regelmatig is zij dansend te vinden op een festival. Met haar affiniteit voor cultuur reist zij graag de wereld rond. Dan bezoekt ze graag een museum of wandelt ze in de natuur. Maar ze vermaakt zich ook prima een dagje aan het strand.

Zij is extravert en staat open voor diverse landen en achtergronden die ze ook in haar werk tegenkomt. Zij communiceert gemakkelijk in het Engels. Anderen omschrijven haar als loyaal, betrouwbaar, eerlijk, gezellig, creatief en als iemand met een sterke persoonlijkheid.

De man die zij zoekt is net als zij zelfstandig, stabiel, gedreven en voert graag diepgaande gesprekken met haar. Hij houdt van reizen, dingen ondernemen en gezellig samen eten. Hij heeft zijn zaakjes op orde en houdt er een gezonde levensstijl op na. Hij is verzorgd en tussen de 45 en 55 jaar oud.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.