Vrouw 49 jaar Woonachtig in de Vlaamse Kempen

Beschrijving

SPORTIEVE EN AVONTUURLIJKE VROUW ZOEKT ZELFVERZEKERDE EN SOCIALE VROUW

Leeftijd: 49 jaar

Lengte: 160 cm

Woonachtig in de Vlaamse Kempen

Zij is een zelfverzekerde, ambitieuze en positieve vrouw met een prachtige glimlach. Met haar donkerbruine ogen en bruin haar is zij een leuke verschijning. Zij is de trotse meter van een meisje van 2 jaar en heeft geen eigen kinderen. Zij woont in een prachtig huis, dat knus is ingericht met een grote tuin.

Na haar studie bachelor biochemie is zij nu aan de slag als internationaal biochemiste in de farmaceutische sector. Zij is gedreven in haar werk maar weet werk en privé goed te scheiden. In haar familie- en vriendenkring wordt zij omschreven als een evenwichtige, sportieve en avontuurlijke vrouw met een romantische ziel.

Zij is gek op badminton en beoefent deze sport meerdere malen per week op hoog niveau. Ook geniet zij van de sociale aspecten van deze sport, zoals samen babbelen en iets drinken na afloop.
Daarnaast reist zij graag en heeft zij voor haar werk veel landen bezocht. Haar hart heeft zij verkocht aan Denemarken na een langer verblijf daar. Maar ook landen als de VS, Australië, Italië en Engeland bezoekt zij graag. Zij houdt van kunst, historie, wandelen, lezen, tuinieren, fietsen, uit eten gaan, naar de bioscoop gaan en een dagje op het strand. Zij spreekt goed Engels en een beetje Deens.

Zij is toe aan een relatie en vindt het belangrijk dat haar partner ondernemend, zelfverzekerd, sociaal en humoristisch is. Haar droom is om op den duur samen te wonen, leuke spontane dingen te doen, maar ook ieder zijn eigen leven te leiden. Een no-go voor haar is een partner die rookt. Zij zoekt een vrouw jonger dan 52 jaar en is bereid om te reizen voor de juiste persoon. Zij rijdt graag met de auto naar haar partner toe.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.