Vrouw 50 jaar uit Arnhem


  Beschrijving

  ZORGZAME EN AANTREKKELIJKE VROUW ZOEKT EEN VERZORGDE, ZELFSTANDIGE MAN VOOR EEN DUURZAME RELATIE

  Zij is 50 jaar, 165 cm, blond, woonachtig in Arnhem

  Een zorgzame, aantrekkelijke vrouw zoekt een verzorgde, zelfstandige man voor een duurzame relatie. Met een open houding is zij een aangename gesprekspartner die oprecht luistert en communiceert. Anderen omschrijven haar als: rustig, doorzetter, nieuwsgierig, lief en betrouwbaar. 

  Zij woont in het Arnhem in een eigen huis. Zij is moeder van een 21-jarige zoon waar ze erg trots op is. Zij doet de finance bij een internationaal bedrijf. Sinds 23 jaar woont zij in Nederland. Zij is van Russcihe komaf en kwam voor de liefde naar Nederland. 

  Zij houdt van wandelen in de natuur, in de tuin werken en koken voor vrienden. Zij is erg creatief. In het verleden schilderde zij en maakte ze haar eigen kleding. Ook klust zij graag in huis. Zij houdt er een gezonde levensstijl op na. Ze beoefend yoga en Pilatus. S ’avonds gaat zij graag naar vrienden of doet zij leuke dingen. Op de bank netflixen is niets voor haar.

  Haar favoriete vakantielanden zijn Spanje, Sardinië en Kroatië. Zeilen in Thailand is een andere favoriete vakantiebestemming van haar.

  De man die zij zoekt is succesvol en heeft het leven goed op de rit. Zij kan serieuze gesprekken met hem voeren en hij heeft oprechte interesse in haar. Hij is aardig, verzorgd en sportief. Hij is tussen de 47 en 57 jaar. Met deze man wil zij samen leuke dingen doen zoals wandelen, autorijden, uit eten gaan en afspreken met wederzijdse vrienden. 


  Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

  Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.