Vrouw 51 jaar uit Wilnis

Categorie: Tag:

Beschrijving

Een vriendelijke, open en gastvrije vrouw van 51 jaar uit Wilnis.

Dynamisch afgewisseld met rust, pittig, warm, humor en gezelligheid. In balans en evenwichtig. Direct, veranderingsgezind en optimistisch.

Een vriendelijke, open en gastvrije vrouw van 51 jaar. Met haar lengte van 1.72 meter, normaal postuur en hazelnootkleurige haar is Zij een leuke vrouw om te zien. Ze heeft een authentieke uitstraling. Haar kledingstijl is afwisselend casual/sportief. Ze komt gastvrij en bescheiden over. Ze is een zeer intelligente, geïnteresseerde en daardoor prettige gesprekspartner. Haar taalgebruik is vlot en makkelijk. Tegelijkertijd is ze ook een zeer goede en kritische luisteraar.

Zij bewoont een ruim appartement in een rustige, gezellige wijk in Wilnis. De inrichting van haar huis laat goed zien wie zij is. Haar huis ademt Zij waardoor je snel op je gemak bent.

Zij heeft een druk sociaal leven, dit past ook bij haar, ze is opgewekt, vriendelijk en kan kritisch naar zichzelf en anderen kijken.

Bij Zij mag iedereen zijn wie hij of zij is, ze heeft op voorhand geen oordeel. Ze is integer en hecht veel waarde aan wederzijds respect. Ze heeft veel uiteenlopende aspecten van het leven in zich. Ze houdt bijvoorbeeld van actie, maar ook van rust. Ze geniet van gezelschap en dingen samen ondernemen, maar vindt het ook fijn om af en toe alleen te zijn en zonder iemand dingen te doen. Ze is serieus, maar kan ook losser zijn. De nuchterheid tegenover haar open houding houdt haar in balans.

Zij geniet in haar vrije tijd van diverse bestedingen. Zo is ze sociaal betrokken, scheidsrechter bij een sport vereniging. Daarnaast houdt ze van stijldansen, boogschieten en naar muziek luisteren. Ook reist ze regelmatig, Schotland en Engeland zijn haar favoriete bestemmingen.

Zij houdt van uiteenlopende muziekstijlen, eigenlijk kan ze heel veel waarderen behalve Hardrock. Haar kijkgedrag op televisie is selectief, ze kijkt graag naar detectives en miniseries. Als ze een film kijkt kijkt ze graag naar actie, muziek of wat romantischer films.

Zij zoekt een partner die haar respecteert zoals ze is. Met haar partner wil ze de juiste balans vinden en uiteindelijk toegroeien naar een fijne vaste relatie. Ze vindt het fijn als hij een klankbord en een goede gesprekspartner is. Humor is bovendien een belangrijke factor voor haar.

Ze wil samen met iemand genieten van de mooie en ook gewone dingen van het leven. Ze mist het unieke gevoel wat de liefde met zich meebrengt. Een actieve, verzorgde man die leeft vanuit zijn hart met een brede ontwikkeling op velerlei gebieden.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.