Vrouw 51 jaar uit Eindhoven

Beschrijving

Vrolijke vrouw met een positieve instelling zoekt een zorgzame man met humor voor een duurzame relatie

Zij is 51 jaar, 163 cm, woonachtig in Eindhoven

Een vrolijke vrouw met een positieve instelling zoekt een zorgzame man met humor voor een duurzame relatie. Ze is bevlogen in haar werk als docente Duits op een middelbare school. Ze woont in een koopappartement in Eindhoven.

In haar vrije tijd doet ze graag leuke dingen met vrienden als naar de bioscoop en het theater gaan, dineren in een restaurant of een terrasje doen. In het weekend rijdt ze regelmatig naar haar ouders om hen een bezoek te brengen.

Zij is erg leergierig. Regelmatig volgt zij bijscholingen voor haar werk. Maar ook het leren van een vreemde taal is haar gewoon. Naast Nederlands, Duits en Engels, spreekt zij Italiaans en Russisch.

Zij is sportief ingesteld. Zij wandelt en fietst graag en sport 2 keer per week met een personal trainer om in vorm te blijven. Ze gaat graag op wintersport om te skiën. Tevens houdt zij van het maken van een citytrip of cultuur snuiven in landen als Duitsland, Italië of Amerika.

Anderen omschrijven haar als rustig, lief, interessant, geïnteresseerd, humorvol en stoer. Zij houdt van woordgrappen en woordspelingen. Zij kan goed alleen zijn, maar sommige dingen zijn nu eenmaal leuker om samen met een geliefde te doen.

De man die zij zoekt is net als zij zelfstandig, stabiel, gedreven en voert graag diepgaande gesprekken met haar. Hij houdt van reizen, dingen ondernemen en gezellig samen eten. Hij is verzorgd en tussen de 45 en 57 jaar oud.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.