Vrouw 53 jaar uit Breda

Categorie: Tag:

Beschrijving

ONDERNEMENDE VROUW MET EEN PRACHTIGE UITSTRALING ZOEKT EEN MAN MET HUMOR VOOR EEN DUURZAME RELATIE.
Zij is een vrouw van 53 jaar en meet 167 cm, gescheiden.

Ze heeft twee prachtige volwassen kinderen, die beiden al het huis uit zijn. Zij heeft een hechte band met hen. Thuis komt ze tot rust in haar eigen mooie huis. Ze werkt als administratief medewerker bij een dynamisch bedrijf.

In haar vrije tijd is ze sportief bezig met een potje tennis, spinning en yoga. Ook vindt ze het heerlijk om leuke dingen te doen met vrienden, vriendinnen, haar dochters en haar ouders. Een concert, theaterbezoek, lekker uit eten, shoppen of een weekendje weg staan hoog op haar lijstje.

Haar favoriete vakantiebestemmingen zijn Griekenland, Spanje en Italië. Maar ook buiten Europa, zoals Dubai, voelt zij zich thuis. Bovendien is ze vaak te vinden op de ski’s tijdens de wintersport en geniet zij van de bijbehorende après-ski. Zij draagt een warm hart voor zeilsport en andere watersporten.

Naast haar ondernemende kant houdt zij ook van huiselijkheid. Samen met haar partner een romantische avond op de bank doorbrengen kan haar bekoren.

Haar persoonlijke eigenschappen maken haar wie ze is: een aanpakker, extravert, vrolijk, gezellig, zorgzaam, gastvrij, open, nieuwsgierig, direct, vrouwelijk, charmant, spontaan, warm en ondernemend.
Ze zoekt een man met humor, ondernemingsgeest, stoerheid, aantrekkelijkheid, iemand die zijn zaken op orde heeft, zorgzaam is, interesse toont en sportief is.

Met haar nieuwe partner wil ze nieuwe herinneringen maken, genieten van de kleine en mooie dingen in het leven en elkaar ontdekken. Ze zoekt een partner om samen de rots in de branding te zijn, met ruimte voor eigen invulling. Hij is tussen de 50 en 59 jaar.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.