Vrouw 58 jaar uit Zuidlaren


  Beschrijving

  GASTVRIJE EN POSITIEVE VROUW ZOEKT EEN VERZORGDE, ONDERNEMENDE MAN VOOR EEN DUURZAME RELATIE 

   Zij is 58 jaar, 169 cm, woonachtig in Zuidlaren 

  Een gastvrije, positieve vrouw, zoekt een ondernemende man voor een duurzame relatie. Met een open houding is zij een aangename gesprekspartner die oprecht luistert en enthousiast communiceert. Haar vriendinnen omschrijven haar als een doorzetter, die stevig in haar schoenen staat en graag dichtbij zichzelf blijft. Vrolijk, gastvrij en positief. Die de instelling heeft dat problemen er zijn om op te lossen. 

  Zij woont in Zuidlaren in een eigen huis. Zij is trots op haar twee zonen die zelfstandig wonen en gelukkig in het leven staan. Zij heeft haar werk als HR- manager met veel plezier gedaan. Ze was in de luxepositie om vervroegd met pensioen te gaan. Zij is een bezige bij en is veelal buiten te vinden.  

  Regelmatig is zij te vinden in de sportschool, het zwembad of de tuin. Ze houdt van een bezoek aan een museum, theater of van dineren in een restaurant. Als echte dierenvriend heeft ze een hond waarmee ze veel plezier beleeft.   

  De man die zij zoekt is ondernemend, positief, vrolijk, stabiel, iemand die haar meeneemt in zijn leven. Hij houdt net als zij van het buitenleven. Rommelen in de tuin of lange wandelingen maken. De man die zij zoekt is tussen de 55 en 65 jaar. 

  Haar droom voor de toekomst is de weekenden samen doorbrengen met haar nieuwe partner, net als samen op vakantie gaan. Zij houdt van wandelen in de bergen en doe-vakanties.


  Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

  Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.