Vrouw 59 uit Noord-Holland

ELEGANTE VROUW ZOEKT EEN ATTENTE, ZORGZAAME MAN VOOR EEN DUURZAME RELATIE

Zij is 59 jaar, 176 cm, donkerblond, woonachtig in Noord-Holland

Zij is een elegante vrouw met blond haar en blauwgroene ogen. Met een lengte van 176 centimeter kleedt zij zich op een klassieke en sportieve manier. Haar persoonlijkheid kenmerkt zich door warmte en vriendelijkheid, een diepe interesse in haar medemens en begripvolle aard. Bovendien is zij betrouwbaar, ontspannen en realistisch. Zij is iemand bij wie je altijd terecht kunt om je verhaal te delen, en je kunt steevast rekenen op een eerlijk antwoord. Eerlijkheid en loyaliteit zijn deugden die zij hoog in het vaandel draagt, en die zij ook graag in een partner zou terugvinden, iemand die haar vertrouwen niet beschaamt.

In haar vrije tijd geniet zij van koken, lezen en de wens om steeds meer te leren. Zij koestert een liefde voor zonnige reizen en stedentrips, wandelt graag met haar hond en vindt ontspanning in yoga. Zij is werkzaam als marketingmanager en spreekt naast Nederlands ook vloeiend Duits (haar moedertaal), Frans en Engels. Af en toe steekt zij een bescheiden sigaartje op. Zij komt uit een familie met een ondernemende achtergrond.

Zij is op zoek naar een man die langer is dan 180 centimeter en die zowel een klassieke als sportieve uitstraling heeft. Haar ideale partner heeft een leidinggevende positie of is een zelfstandige ondernemer. Zij verlangt naar een hartelijke man met vriendelijkheid, interesse en een gezonde dosis humor.

Ben jij die zorgzame, begripvolle man waar zij naar op zoek is?

Beschrijving