Vrouw 60 jaar uit Bussum

Beschrijving

SPONTANE VROUW ZOEKT EEN SOCIALE MAN VOOR EEN DUURZAME RELATIE

Zij is 60 jaar, 176 cm lang, woonachtig in Bussum

In de plaats Bussum leidt zij, een energieke 60-jarige vrouw van 1.76 cm lang, een aangenaam leven.  Met een doelgerichte instelling heeft zij altijd gewerkt als juridisch secretaresse, momenteel volgt ze vol passie een opleiding maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Haar droom is om schuldhulpverlener te worden en anderen te helpen hun financiën op de rit te krijgen.

Zij is geen vreemde in sociale kringen; ze koestert twee goede vrienden en drie goede vriendinnen, met wie ze regelmatig afspreekt. Ondanks haar drukke leven, neemt ze de tijd voor haar diverse hobby’s, waaronder piano spelen, wandelen, fietsen, zwemmen, studeren en Nederlandse lesgeven aan vluchtelingen. Koken is een andere passie van haar.

Reislustig als ze is, heeft zij al veel van de wereld gezien, maar droomt ervan om nog eens een bezoek aan Rome en Parijs te brengen. Ze staat echter ook open voor het ontdekken van prachtige plekken in Nederland. Ze luistert graag naar klassieke muziek op MPO-4.

Zij beschrijft zichzelf als een doorzetter, optimistisch, sociaalvoelend, belangstellend, spontaan, eerlijk en een open persoon. In haar zoektocht naar liefde verlangt ze naar een man die even open en sociaalvoelend is als zijzelf. Samen wil ze genieten van wandelingen op de hei, tochten met de auto, filmavondjes en weekendjes weg.

Ondanks het ontbreken van een auto, is zij bereid om ver te reizen voor de liefde. Ze hoopt een partner te vinden die haar passies deelt en die, handig genoeg, wel beschikt over een auto voor leuke tochten samen. Voor haar staat de deur naar een nieuwe fase in haar leven wijd open, klaar om liefde en avontuur te omarmen.


Er zijn geen kosten verbonden aan het reageren op deze contactadvertentie.