Vrouw 60 jaar uit Leiden

Categorie: Tag:

Beschrijving

ONDERNEMENDE EN SPORTIEVE VROUW ZOEKT EEN MAN MET EEN STERK KARAKTER

Leeftijd: 60 jaar

Locatie:Omgeving Leiden

Uiterlijk: 1.70 cm, Blond, slank, sportief.

Ze is een energieke en verzorgde vrouw die haar sporen heeft verdiend bij een grote producent, waar ze gewaardeerd wordt om haar professionaliteit en klantgerichtheid. Haar energie haalt ze uit contact met mensen en ze geniet van de interactie met cliënten. In haar vrije tijd is ze vaak te vinden in de sportschool, waar ze haar passie voor fitness en groepslessen deelt. Daarnaast is ze een liefhebber van de Aziatische keuken en brengt ze graag tijd door in haar tuin, waar ze met plezier tuiniert.

Ze is financieel onafhankelijk en heeft vier volwassen kinderen uit haar vorige relatie. Hoewel ze op dit moment geen huisdieren heeft, is ze wel een echt “hondenmens”.

Ze is een meelevend persoon die niet per se op de voorgrond hoeft te staan, maar wel een betrouwbare steun en toeverlaat kan zijn voor haar toekomstige partner. Ze is geïnteresseerd in de wereld om haar heen en houdt van boeiende gesprekken en nieuwe ervaringen. Haar avontuurlijke aard komt tot uiting in haar liefde voor spontane uitjes en vakanties, zowel in Europa als in verre landen.

Hoewel ze in Nederland geboren is, heeft ze een lange periode in de Verenigde Staten gewoond. Ze staat open voor een partner die net zo avontuurlijk en sportief is als zijzelf. Ze zoekt een man met een sterk karakter, iemand die haar aan het lachen kan maken en samen met haar nieuwe avonturen wil beleven. Eerlijke communicatie en een diepe verbinding op basis van respect en genegenheid zijn voor haar essentieel.

Bovendien is ze bereid om grote afstanden af te leggen voor de liefde van haar leven.

Ben jij die energieke, sportieve man met een sterke persoonlijkheid die zij zoekt? Neem dan contact met ons op voor meer informatie!


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.