Vrouw, 60 jaar, woonachtig in de Kempen van Brabant

Categorie: Tag:

Beschrijving

VROLIJKE VROUW ZOEKT MAN MET HUMOR VOOR EEN DUURZAME RELATIE

Vrouw, 60 jaar, woonachtig in de Kempen van Brabant, 1.68 cm

Zij is een vrolijke vrouw en geniet volop van het leven in de prachtige Kempen van Brabant. Met haar normale postuur, bruine ogen en een lengte van 1.68 cm, is zij een zelfverzekerde vrouw.

Na een secretaresse opleiding werkt zij met veel plezier als receptioniste bij een groot internationaal bedrijf. Zij is gescheiden en heeft twee uitwonende kinderen. In haar gezellige koophuis vindt zij haar rust en geniet zij van haar eigen plekje.

In haar vrije tijd is zij graag actief. Zij houdt van wandelen en fietsen door de mooie natuur, en zij kan intens genieten van een terrasje pakken. Thuis vermaakt zij zich met het maken van legpuzzels, maar zij spreekt ook graag af met vrienden voor een dagje uit, een bezoek aan een museum, theater of de bioscoop. Luchtige gesprekken en humor zijn voor haar belangrijk, en hoewel zij weinig tv kijkt, kan zij af en toe genieten van een goede film op Netflix.

Haar persoonlijkheid is extravert en vrolijk. Zij is lief, verzorgd, geordend en zorgzaam, en zij heeft altijd een eigen mening klaar. Zij zoekt een man met humor, die net zo zorgzaam, extravert, romantisch en zelfstandig is als zij. Samen wil zij leuke dingen doen zoals een stad bezoeken, lunchen, naar de bioscoop gaan, weekendjes weg en vakanties plannen. Spontane uitjes vindt zij heerlijk.

Op vakantie is zij graag actief, maar zij kan ook genieten van ontspannen momenten. Nieuw-Zeeland, China en Japan staan hoog op haar lijstje, maar zij is ook gelukkig met een vakantie in Duitsland. Uitgaan is niet haar ding, maar zij houdt wel van popmuziek, goud van oud en rock.

Samen genieten van het leven, lachen en mooie momenten delen, dat is waar zij naar op zoek is.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.