Vrouw 62 jaar Noord-Holland / Limburg

Beschrijving

GEPASSIONEERDE E VROUW ZOEKT EEN RUIMDENKENDE MAN VOOR EEN DUURZAME RELATIE

Leeftijd: 62 jaar, lengte 170 cm, binnenkort verhuist zij van Den Helder naar Zuid-Limburg.
Oprecht, nieuwsgierig, creatief, stabiel, betrouwbaar, sociaal, breed geïnteresseerd, gepassioneerd, onafhankelijk van aard, zelfredzaam en optimistisch. Dat is zij in een notendop.
Ze is 62 jaar oud en woont in haar eigen huis dat is ingericht volgens haar eigen smaak. Ze heeft een volwassen dochter en twee kleinkinderen.
Gescheiden sinds 12 jaar, daarna nog een langere relatie, alleen sinds 4 jaar met korte vriendschappen. Ze werkt voor de overheid. Naast haar deeltijdbaan werkt ze aan eigen projecten op het gebied van cultuur en persoonlijke ontwikkeling. Ook is zij als vrijwilliger werkzaam als taalcoach Nederlands voor anderstaligen.
Ze geniet van een heleboel kleine dingen, zoals kunst, klassieke muziek, wandelen, lezen, piano spelen, films kijken en gesprekken voeren met vrienden. Haar waarden in een relatie zijn liefde, vertrouwen, vrijheid, vrede, zelfontwikkeling, rechtvaardigheid, gezondheid, passie, vriendschap, innerlijke rust en energie.
Haar droom is om de koude wintermaanden door te brengen in een warm land samen met haar toekomstige partner. Hij is ervaren, zelfverzekerd en ruimdenkend.
Ze wil de liefde van haar leven ontmoeten en genieten van elke dag die haar wordt gegeven.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.