Vrouw 63 jaar uit Gelderland

Beschrijving

DYNAMISCHE, AANTREKKELIJKE VROUW ZOEKT EEN GEPASSIONEERDE MAN VOOR EEN LATRELATIE

Er zijn geen kosten verbonden aan het reageren op deze contactadvertentie.

Leeftijd: 63 jaar, lengte 175 cm, slank, woonachtig in Gelderland

Zij is een dynamische en zelfstandige arts van 63 jaar jong. Als trotse eigenaar van haar eigen medische kliniek heeft zij een passie voor haar werk en een gezonde levensstijl. Ze wordt omschreven als attent, ambitieus en communicatief – een vlotte prater.

Als dierenvriend en moeder van een zoon en dochter, is zij een familiemens in hart en nieren. Haar vrienden en familie waarderen haar gastvrijheid, enthousiasme, en gezonde dosis humor. Zij geniet van gezelligheid thuis, is een liefhebber van romantische diners en kan intens genieten van de kleine dingen in het leven.

Haar interesses zijn divers, van cinema en citytrips tot aan creatieve bezigheden en sporten. Ze is leergierig, houdt van geschiedenis en cultuur, en is altijd in voor een goed boek. Haar huis is haar toevluchtsoord, waar zij zich graag bezighoudt met interieur en decoratie. Daarnaast is zij gek op koken en organiseert zij graag etentjes voor vrienden en familie.

Zij is op zoek naar een gepassioneerde, aantrekkelijke, slimme, en humoristische man voor een latrelatie. Iemand met wie zij haar interesses kan delen, die open staat voor nieuwe ervaringen, en die net als zij kan genieten van een goed gesprek. Haar ideale partner is iemand die begrijpt dat zij ook af en toe wat tijd alleen nodig heeft, maar die het ook leuk vindt om samen van het leven te genieten.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.