Vrouw 63 jaar uit Rijswijk

Categorie: Tag:

Beschrijving

HARTELIJKE EN ENERGIEKE VROUW ZOEKT EEN VERZORGDE, ACTIEVE MAN VOOR EEN DUURZAME RELATIE

Zij is 63 jaar, 165 cm, blond, woonachtig in Rijswijk

Een spontane, energieke vrouw zoekt een hartelijke, actieve man voor een duurzame relatie. Met een open houding is zij een aangename gesprekspartner die oprecht luistert en communiceert.

Zij woont in het Zuid-Hollandse Rijswijk in een appartement. Haar twee kinderen wonen zelfstandig. Inmiddels heeft ze 4 kleinkinderen waar ze erg trots op is.  Als ZZP-er werkt zij met veel plezier en voldoening als verpleegkundige.

Regelmatig is zij te vinden in het theater, in musea, bij concerten of in een restaurant. Zij is graag in de natuur te vinden. Haar favoriete vakantieland is Italië. Ze bezoekt graag haar familie in Rusland.

De man die zij zoekt is energiek en heeft het leven goed op de rit. Zij kan serieuze gesprekken met hem voeren en hij heeft oprechte interesse in haar. Hij is hartelijk, verzorgd, heeft een zelfstandig eigen leven waar hij van geniet. Hij is tussen de 58 en 68 jaar.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.