Vrouw 65 jaar uit Oisterwijk (Noord Brabant)


  Beschrijving

  SPONTANE VROUW MET EEN PRACHTIGE UITSTRALING ZOEKT EEN ZELFSTANDIGE MAN VOOR EEN DUURZAME RELATIE 

   Zij is 65 jaar, 168 cm, woonachtig in Oisterwijk 

  Een spontane vrouw met een prachtige uitstraling zoekt een zelfstandige man voor een duurzame relatie. Ze heeft een eigen wellnessinstituut en is bevlogen in haar werk. Ze heeft twee volwassenen kinderen. Ze is energiek en heeft in haar werk met veel mensen van doen.  

   In haar vrije tijd kookt ze graag voor vrienden, gaat ze uiteten en pakt ze graag en terrasje. Maar ze is ook graag thuis en geniet van de kleine dingen in het leven. Ze gaat graag naar het theater of naar een concert. Een andere hobby van haar is kijken naar autosport. 

   Zij is extravert en staat open voor diverse landen en achtergronden. Ze heeft meerdere malen in haar leven voor een langere periode buiten Nederland gewoond. Anderen omschrijven haar als spontaan, openminded, staat altijd klaar voor iedereen, is vrolijk en eerlijk.  

   Ze gaat graag op vakantie binnen en buiten Europa. Het liefst een zon-zee-strand vakantie in een luxe hotel. Ze houdt van muziek uit de 80’s; 90’s, hedendaagse muziek en musicals. 

   De man die zij zoekt is liefdevol, respectvol, heeft humor, is zelfstandig en houdt van reizen.  Hij houdt van dingen ondernemen en gezellig samen eten. Hij heeft zijn zaakjes op orde en is een levensgenieter. Met haar nieuwe partner wil zij samen genieten van alle mooie dingen in het leven en eruit halen wat eruit te halen valt.Hij is verzorgd en tussen de 55 en 65 jaar oud.  


  Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

  Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.