Vrouw 66 jaar uit Krimpenerwaard

Beschrijving

AARDIGE EN POSITIEVE VROUW ZOEKT EEN RUSTIGE, LEUKE MAN VOOR EEN DUURZAME RELATIE

Zij is 66 jaar, 166 cm, woonachtig in Krimpenerwaard

Een aardige, positieve vrouw zoekt een rustige man voor een duurzame relatie. Met een open houding is zij een aangename gesprekspartner die oprecht luistert en enthousiast communiceert.

Zij woont in Krimpenerwaard in een eigen huis. Ze heeft twee volwassen kinderen en twee kleinkinderen. Sinds kort is zij weduwe. Afgelopen zomer ging zij met pensioen na een carrière al boekhoudster bij een overheidsinstantie. Ze heeft twee lange relaties gehad. Een met de vader van haar kinderen en hierna met een man die plotseling overleed.

Ze omschrijft zichzelf als iemand met een positieve instelling en die zorgzaam is. Een vrouw die met haar beide benen op de grond staat. Een vrouw die graag onderweg is om leuke plaatsen te bezoeken. Daar bezoekt ze graag een museum om vervolgens ergens lekker te lunchen met een drankje erbij. Ook vermaakt zij zich graag thuis met een boek of met wat surfen op internet. Elke dag wandelt zij een uur. Spanje is haar favoriete land. In de toekomst lijkt het haar leuk om er een langere periode te wonen. Uiteraard met haar partner.

De man die zij zoekt is rustig en heeft het leven goed op de rit. Hij vindt het leuk om er op uit te trekken. Hij is tussen de 66 en 71 jaar.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.