Vrouw 74 jaar uit Maastricht

Beschrijving

WARME VROUW ZOEKT EEN ACTIEVE MAN ALS LIEFDESPARTNER

Zij is 74 jaar, 1.60 cm en woont in de omgeving van Maastricht. Ze een warme en uitnodigende energie uit.

Ze verlangt naar een verzorgde, ruimdenkende man die maatschappelijk betrokken is en graag op avontuur gaat.

Na haar pensionering op 65-jarige leeftijd, na een loopbaan als bibliothecaris en personeelsadviseur, geniet zij van haar vrije tijd.

Het verlies van haar man in 2011 heeft haar leven veranderd, maar ze koestert de mooie herinneringen. Met trots heeft ze twee kinderen en twee kleinkinderen zien opgroeien.

In haar eigen woning met een prachtige tuin voelt ze zich thuis. Hier brengt ze graag tijd door, met name in de natuur. Ze geniet van het gezelschap van haar vriendinnen, waarmee ze regelmatig uitstapjes maakt naar steden of musea.

Haar interesses zijn divers; van lezen tot wandelen, fietsen, koffiedrinken en genieten van een goed glas wijn in een cafe of restaurant. Fysiek is ze nog erg vitaal en ze omarmt het leven met open armen.

Openheid, vriendelijkheid, eerlijkheid, betrouwbaarheid en activiteit zijn kernwoorden die haar persoonlijkheid typeren. Ze luistert graag naar klassieke muziek en bezoekt graag het theater. Daarnaast is ze maatschappelijk betrokken en steunt ze graag goede doelen. Als vrijwilliger bij de voedselbank draagt ze haar steentje bij aan de samenleving en ze houdt zich goed op de hoogte door regelmatig kranten te lezen.

Ben jij die actieve en levenslustige man die haar leven nog mooier maakt?


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.