Vrouw 75 jaar uit Apeldoorn

Categorie: Tag:

Beschrijving

VRIENDELIJKE, SOCIALE VROUW ZOEKT EEN RUSTIGE, LEUKE VROUW VOOR EEN DUURZAME RELATIE

Zij is 75 jaar, 170 cm, woonachtig in Apeldoorn

Een vriendelijke, sociale vrouw zoekt een rustige vrouw voor een duurzame relatie. Met een open houding is zij een aangename gesprekspartner die oprecht luistert en enthousiast communiceert.

Zij woont in Apeldoorn in een eigen huis. Ze heeft twee volwassen dochters waarvan er een in Frankrijk woont. Haar andere dochter heeft twee kinderen. Een dag in de week past zij met veel plezier op hen.

Een lange tijd geleden is zij gescheiden van de vader van haar kinderen. Na haar scheiding kwam zij een vrouw tegen waarop zij verliefd werd. Dit was nieuw voor haar en tevens de bevestiging dat ze graag het leven met een vrouw wil delen.

Voordat haar kinderen geboren werden, werkte zij als onderwijzeres op een basisschool. Tegenwoordig doet zij vrijwilligerswerk in een verzorgingshuis.

Ze omschrijft zichzelf als iemand die serieus, vasthoudend, eerlijk en zorgzaam is. Een vrouw die met haar beide benen op de grond staat. Een vrouw die zich graag met spiritualiteit bezighoudt. Zo mediteert zij elke dag en zingt mantra’s. Daarnaast doet zij aan sacraal dansen. In haar vrije tijd bezoekt zij graag een museum, het filmhuis, lezingen en het theater. Tijdens vakanties reist zij graag rond. Om fit te blijven zwemt zij twee keer in de week.

De vrouw die zij zoekt is actief en heeft het leven goed op de rit. Zij vindt het leuk om er op uit te trekken. Zij is tussen de 60 en 83 jaar.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.