Vrouw 42 jaar uit Noord-Brabant zoekt relatie

EEN CHARMANTE VROUW VAN BEGIN VEERTIG ZOEKT RELATIE

Charmante jonge vrouw van begin veertig, woont in Noord-Brabant, heeft geen kinderen, expat.

Ze werkt als bedrijfsadviseur voor een groot internationaal bedrijf. Ze is verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten en ondersteunt ook de verkoop. Houdt van wat ze nu doet, maar heeft plannen om in de toekomst zelfstandig ondernemer te worden. Ze is financieel onafhankelijk en reist veel voor haar werk.

1m 65 cm lang, met een normaal/slank postuur, donker haar, lichtbruine ogen en een moderne kledingstijl. Ze is fit en gaat regelmatig wandelen of naar yogales.

Ze is positief en makkelijk en houdt van goede gesprekken. Ondanks haar omgeving (die onder andere bestaat uit crème de la crème) blijft ze nuchter. Zij is extravert en gevoelig, goed georganiseerd en intelligent. Ze heeft soms wel wat tijd en ruimte nodig om haar interne batterij op te laden.

Zoekt een goed opgeleide, betrouwbare, nuchtere en intelligente man die niet ouder is dan 54. Hij brengt graag tijd door met vrienden, houdt van reizen en staat open voor andere culturen.
Heeft zijn eigen hobby’s en passies. Hij zoekt ook een transparante en oprechte relatie. Eerst Latten en dan later wel verder zien hoe het zich ontwikkelt.

Haar Engels is vloeiend en ze leert Nederlands.

Categorie: Tag:

Beschrijving