Vrouw 63 jaar uit Zuid-Holland

Beschrijving

SPORTIEVE VROUW ZOEKT EEN OPTIMISTISCHE MAN VOOR EEN DUURZAME RELATIE

63 jaar, 1.68 cm, provincie Zuid-Holland.

Zij is een leuke, sportieve vrouw die er veel jonger uitziet dan ze is. Ze heeft donkerbruin haar en mooie bruine ogen. Ze is 1.68 meter lang en heeft een brede smaak qua kleding, van klassiek tot sportief, maar alles staat haar goed.

Zij heeft de lerarenopleiding op HBO-niveau afgerond en is projectcoördinator bij het stagebureau van een MBO-opleiding. Zij heeft twee zonen: een van 31 en een zoon van 22, die nog bij haar woont.

Zij is een serieuze vrouw in relaties, betrouwbaar en trouw. Ze heeft ook langdurige vriendschappen in haar vriendenkring. Ze is breed geïnteresseerd, zoekt diepgang en vindt het prettig om op een hoog niveau gesprekken te voeren. Zij heeft humor, kan de kat uit de boom kijken en is kritisch. Ze staat altijd voor anderen klaar.

Zij houdt van sporten, schrijven, koken, wandelen, leuke reisjes of uitstapjes maken, heerlijk uit eten gaan of lekker borrelen.

Zij zoekt een man die groter is dan zij, bij voorkeur iemand die verzorgd is, passie en gedrevenheid heeft voor zijn werk of vrijetijdsbesteding. Ze zoekt een optimistische, vrolijke en sociale man die ook graag reist. Iemand die geduldig is in een relatie en deze een eerlijke kans geeft om elkaar beter te leren kennen.


Let op: Indien er wederzijdse interesse is en jullie besluiten met elkaar op date te gaan, wordt er slechts een eenmalige matching fee van €175 in rekening gebracht. Deze voorwaarden zijn van toepassing indien je geen cliënt bent van B-Loved.

Als je een Lidmaatschap Gold, Silver of een Persoonlijk profiel hebt, gelden de voorwaarden van je contract.