Ontdek alles over onze app en leer hoe je deze optimaal kunt benutten voor de beste resultaten.

n onderstaande rubrieken vind je antwoorden op veelgestelde vragen over het gebruik van de app van relatiebureau B-Loved Nederland.

Wie kan toegang krijgen tot jullie app?

B-Loved is het relatiebureau met gescreende singles uit heel Nederland. Om inloggegevens te ontvangen, dien je je via onze website aan te melden voor een van onze services . Ga eerst naar onze website www.b-loved.nl om je inloggegevens te ontvangen.

Hoe ontvang je inloggegevens naar je Profiel?

Na aanmelding heb je onze eerste email ontvangen met je inloggegevens (een link naar Login Page en Login Email).

Waar kan ik de handleiding vinden over de toegang naar mijn profiel?

De handleiding over de direct toegang naar je Persoonlijk Profiel vind je hier: https://www.b-loved.nl/site/wp-content/uploads/Direct-toegang-naar-je-Persoonlijk-Profiel.pdf

Hoe maak je gebruik van onze dating app?

Meld je eerst aan via onze website www.b-loved.nl en ontvang je inloggegevens via e-mail. Om onze app te gebruiken, dien je deze eerst te downloaden op je telefoon of tablet. Je kunt de app vinden in de iOS App Store.
Bij de eerste keer opstarten van de app kun je inloggen met het account dat je hebt aangemaakt voor je profiel. De inlognaam is het e-mailadres dat is gebruikt bij het aanmaken van het profiel.

Ik ben het wachtwoord van mijn dating-app vergeten. Wat moet ik doen?

Ga naar het inlogscherm https://b-loved.smartmatchapp.com/login/ en klik dan op de knop ‘Wachtwoord vergeten’ en vraag een nieuw wachtwoord aan via email.

Hoeveel anonieme profielen kunnen B-Loved-leden per maand ontdekken?

Silver-leden hebben de mogelijkheid om maximaal 3 anonieme profielen te ontdekken, terwijl Gold-leden zelfs tot 5 geschikte profielen kunnen verkennen.

Kan ik de app gebruiken met het Persoonlijk Profiel?

Je wordt ontdekt door andere singles met een Silver- of Gold-lidmaatschap, je kunt verbindingsverzoeken accepteren, anonieme profielen van geïnteresseerden bekijken en beslissen of je contact wilt leggen.

Ik heb een melding ontvangen over een Verbinding (iemand wil contact met me opnemen), wat moet ik doen?

Alle leden kunnen een Verbinding ontvangen. Dit betekent dat iemand met een Gold- of Silver-lidmaatschap je anonieme profiel heeft gevonden, interesse heeft getoond en graag in contact wil komen.
Om de verbinding te accepteren, ga je naar ‘Verbindingen’ op het Dashboard. Daar vind je profielen van leden waarmee je contact wilt. Als je interesse hebt, accepteer dan het profiel om in contact te komen.
Heb je een Silver- of Gold-lidmaatschap? Dan verschijnt deze persoon in je ‘Matches’, waar je het eerste bericht kunt sturen via onze chat.
Heb je een Persoonlijk Profiel-lidmaatschap? Dan ontvang je een bericht van een van onze matchmakers, die op traditionele wijze jullie in contact brengt.

Waar kan ik mijn vragen stellen?

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur een e-mail klantenservice@b-loved.nl of bel 06-83453620.