Persoonlijk Profiel

Onze betaalbare instapservice voor relatiebemiddeling

Op zoek naar een serieuze date als startpunt van een duurzame relatie? En heb je genoeg van vluchtige online contacten die veel tijd kosten, maar zelden of nooit tot iets leiden? B-Loved Nederland helpt je, met betrouwbare en professionele relatiebemiddeling.

De meest laagdrempelige manier om in contact te komen met jouw ideale date: onze instapservice “Persoonlijk Profiel*”.

Jouw voordelen

✔️ Bescheiden eenmalige intake-fee (€245)
✔️ Alleen verdere kosten bij wederzijdse matches
✔️ Geen doorlopende kosten
✔️ Eenvoudig upgraden als je dat wilt
✔️ 75% Slagingspercentage

Met “Persoonlijk Profiel” heb je dus géén doorlopende kosten.
Je betaalt na de opstartkosten alleen een bedrag per wederzijdse match.

Plan een gratis videogesprek

De beste manier om te ontdekken of wij je kunnen helpen: een persoonlijke kennismaking. Onze matchmaker Vanessa Pilloni bespreekt graag met je wat jouw relatiewensen zijn en hoe we daarin kunnen bemiddelen. Gratis, vertrouwelijk en 100% vrijblijvend.

Gratis, vertrouwelijk en 100% vrijblijvend.

Uitgebreide  intake & compleet maken van je profiel

Bij B-Loved stellen we kwaliteit boven kwantiteit. Ons motto: liever één goede date dan tien drama-dates. Daarom werken we met zorgvuldig gescreende kandidaten.

Wil je na de gratis en vrijblijvende kennismaking de volgende stap zetten? Dan plannen we een uitgebreidere intake om samen met jou je profiel compleet te maken. De eenmalige kosten hiervan bedragen € 245.

Wij benaderen je bij geschikte matches(*)

Als we een wederzijdse match voor je vinden, dan geven we je die match aan je door. Alleen dan betaal je een matching-fee van € 150.

(*) In onze service “Persoonlijk Profiel” is matching beperkt tot onze eigen kandidaatbestanden en contactadvertenties. Wil je een actieve zoekopdracht met meer criteria, koppeling met ons netwerk van kwalitatieve relatiebureaus en hogere zichtbaarheid? Kijk dan eens naar onze uitgebreidere services Silver en Gold.

Heb je nog vragen?

Mail ons dan op klantenservice@b-loved.nl: we reageren altijd binnen 1 werkdag.

Veelgestelde vragen

Instapservice Persoonlijk Profiel

Je regelt het eenvoudig via onze online agenda. Dit gesprek is gratis, vrijblijvend en 100% vrijblijvend. 

Voor onze relatiebemiddelingsservice bedragen de eenmalige intake kosten € 245. Dit omvat het intakegesprek, inclusief voorbereiding en het opstellen van een persoonsbeschrijving. Deze sessie is ontworpen om een diepgaand begrip te krijgen van jouw situatie en behoeften, wat essentieel is voor een succesvolle match. Het intakegesprek voor het Persoonlijk Profiel en het Silver Membership vindt online plaats, waardoor het flexibel en gemakkelijk toegankelijk is.

Voor meer informatie over de kosten en samenstelling van onze diensten, verwijzen wij u graag naar onze pagina over de service van ons datingbureau. Klik hier voor meer informatie.

Indien je besluit om verder te gaan, sturen we het contract en de Algemene Voorwaarden per e-mail voor een elektronische handtekening.

Het Persoonlijk Profiel is onze betaalbare instapservice voor relatiebemiddeling zonder doorlopende kosten: je betaalt na de opstartkosten alleen een bedrag per wederzijdse match.

Na het kennismakingsgesprek volgt een uitgebreide intake om je profiel compleet te maken. De eenmalige kosten hiervan bedragen € 195.

Volg de instructies in de overeenkomst en betaal €150 voor de match nadat je akkoord bent gegaan. We sturen je een e-mail met een betaallink. Zodra de betaling is voldaan, brengen wij jullie met elkaar in contact!

In onze service “Persoonlijk Profiel” is matching beperkt tot onze eigen kandidaatbestanden en contactadvertenties. Wil je een actieve zoekopdracht met meer criteria, koppeling met ons netwerk van kwalitatieve relatiebureaus en hogere zichtbaarheid? Kijk dan eens naar onze uitgebreidere services Silver en Gold.

Iedereen, ongeacht hun abonnement, kan onze app gebruiken. Als gebruiker van het Persoonlijk Profiel profiteer je echter van extra voordelen in vergelijking met niet-app-gebruikers. Je wordt ontdekt door andere singles met een Silver- of Gold-lidmaatschap, je kunt verbindingsverzoeken accepteren, anonieme profielen van geïnteresseerden bekijken en beslissen of je contact wilt leggen. Kijk voor meer informatie over onze app op deze link: https://www.b-loved.nl/app-datingbureau-b-loved/

Indien je besluit contact op te nemen met een geïnteresseerde, wordt er volgens de overeenkomst €150 in rekening gebracht voor de match nadat je akkoord bent gegaan. De matchmaker zal jullie vervolgens op gebruikelijke wijze met elkaar in contact brengen.

Nee, deze som wordt niet terugbetaald.

Ja, je kunt het matchingproces onderbreken door schriftelijk een e-mail te sturen naar klantenservice@b-loved.nl met het verzoek om je profiel voor een bepaalde periode te pauzeren (freezen). Wanneer je weer beschikbaar bent, dien je op dezelfde manier een e-mail te sturen.

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur een e-mail klantenservice@b-loved.nl of bel 06-83453620.

Met de Persoonlijk Profiel service heb je géén doorlopende kosten: je betaalt na de opstartkosten alleen een bedrag per wederzijdse match. Je zit dus nergens aan vast.

De matchmaker brengt jou in contact met jouw match, als zowel jij als jouw datevoorstel daar beiden mee instemmen. Nadat telefoonnummers en e-mailadressen van elkaar zijn uitgewisseld, neem je zelf contact op met jouw match.

B-Loved biedt een gemiddeld slagingspercentage van 75%. Het hangt vooral van je eigen motivatie en instelling af of je een geschikte partner vindt. Je betaalt per wederzijdse match. 

Persoonlijk Profiel is een passief lidmaatschap. Dat betekent dat er geen rechten ontleend kunnen worden aan een verplicht aantal introducties. 

In onze service Persoonlijk Profiel is matching beperkt tot ons eigen kandidatenbestand en de contactadvertenties op het prikbord. B-Loved krijgt regelmatig kandidaten van samenwerkende kwalitatieve relatiebemiddelingsbureaus. Daaruit maken wij een selectie op basis van jouw profiel. Wil je dat wij bij ons netwerk van kwalitatieve relatiebemiddelingsbureaus actief voor je op zoek gaan naar kandidaten? Dan past het Silver Membership https://www.b-loved.nl/aanmelden-silver/ of Gold Membership https://www.b-loved.nl/laat-de-zoektocht-naar-je-droompartner-over-aan-een-professioneel-relatiebemiddelingsbureau/ beter.

Nee, er is geen maximum aan verbonden. 

Ja. Je ontvangt maandelijks contactadvertenties van B-Loved Matchmaking per mail. En je mag gebruik maken van onze datingapp. https://www.b-loved.nl/app-datingbureau-b-loved/.

Als er een wederzijdse interesse is, wordt er een contactmogelijkheid geboden. Je ontvangt elkaars telefoonnummer of e-mailadres na betaling van een matching fee van € 150 per introductie.

In zo’n geval mag je gratis jouw contactadvertentie op ons prikbord www.b-loved.nl/contactad plaatsen. Deze wordt door cliënten van het relatiebemiddelingsbureau en bezoekers van onze website bekeken. Je contactadvertentie heeft dus een groot bereik.

Ja, je betaalt 150 euro voor een wederzijdse match

Ja, een contactadvertentie plaatsen is gratis. Het maakt onderdeel uit van onze instapservice Persoonlijk Profiel Membership. Jouw contactadvertentie wordt op ons prikbord https://www.b-loved.nl/ontvang-gratis-en-vrijblijvend-onze-contactadvertenties/ geplaatst, zodat andere singles erop kunnen reageren. Daarnaast word je door ons benaderd zodra onze matchmaker een passende match heeft opgemerkt.

Er is geen einddatum. Indien je geen interesse meer hebt om door ons op een kwalitatieve, laagdrempelige manier te worden gematcht, zeg dan het Persoonlijk Profiel Membership schriftelijk (https://www.b-loved.nl/contact/) bij ons op. 

We kunnen je profiel op zelfde dag beëindigen als je dat wilt. Op werkdagen nemen wij binnen 48 uur contact met je op. 

Je kunt t.a.t. upgraden naar een abonnement. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. https://www.b-loved.nl/contact/.