Gold Membership Relatiebemiddeling

Vind de partner die voldoet aan al je wensen

Onze “Gold Membership” is er speciaal voor iedereen die op zoek is naar full service relatiebemiddeling voor de invulling van zeer specifieke partnerwensen. 

Ben je al langer op zoek en wil het maar niet lukken? Of heb je al verschillende dates gehad die allemaal op niets uitlopen? Heb je er genoeg van om telkens weer teleurgesteld te worden? En begin je zelfs te denken dat een fijne relatie gewoon niet voor jou is weggelegd? 

Bij datingbureau B-Loved weten we: er loopt daarbuiten iemand rond die jouw droompartner kan worden. Oók als je heel specifieke eisen aan een relatie en een partner stelt. We hebben in de loop der jaren al de mooiste matches tot stand gebracht, ook voor mensen die zichzelf als “moeilijk bemiddelbaar” omschreven. 

Werkwijze:

✔️ Persoonlijke intake op locatie
✔️ Zoekopdracht op maat met zeer specifieke criteria
✔️ Extra zichtbaarheid door advertentiebudget
✔️ Gemiddeld 6 hoogkwalitatieve matches
✔️ Terugkoppeling en evaluatie
✔️ Succesgarantie

In het Gold Membership draait het om maatwerk. Je kunt daarom ook zeer specifieke criteria aangeven als opleiding, niveau, geloofsovertuiging, nationaliteit, uiterlijke kenmerken en internationale matching. Zo weet je zeker dat een match ook écht een match is, zonder verrassingen.

Succes gegarandeerd!

Succesgarantie:

✔️ Als er gedurende je contractperiode van een jaar geen geschikte matches worden gevonden, zoeken we nog eens actief gedurende 6 maanden. 
✔️ Na deze periode blijf je levenslang in ons bestand en benaderen we je zodra we een geschikte match vinden. 
✔️ Met onze garantie kun je met vertrouwen en gemoedsrust op zoek gaan naar je ideale partner. Wij staan achter onze belofte om je te helpen de liefde van je leven te vinden. 

12 maanden bemiddeling

€2950 inclusief €650 persoonlijk advertentiebudget.

Plan een gratis videogesprek

De beste manier om te ontdekken of wij je kunnen helpen: een persoonlijke kennismaking. Onze matchmaker Vanessa Pilloni bespreekt graag met je wat jouw relatiewensen zijn en hoe we daarin kunnen bemiddelen. Gratis, vertrouwelijk en 100% vrijblijvend.

Relatiebemiddeling op maat voor specifieke partnerwensen

Uitgebreide intake op locatie

Gaan we voor je aan de slag? Dan beginnen we met een persoonlijk intake-gesprek van ca. 90 minuten. Dat kan bij jou thuis, ergens op locatie of online. In dit diepte-interview leren we je goed kennen zodat we gericht op zoek kunnen naar jouw droompartner.

Opmaak Persoonlijk Profiel door onze matchmaker

Je Persoonlijk Profiel wordt een belangrijk instrument in de zoektocht naar jouw partner. Onze matchmaker schrijft, op basis van de intake en aanvullende vragen, een profiel dat alles in zich heeft om de juiste matches aan te trekken.

Persoonlijke zoekinspanning door onze matchmakers

Vanaf nu sta jij bij ons “op de agenda” en kijken we voortdurend pro-actief voor je uit naar kandidaten om je mee in contact te brengen. Wij doen al het zoek- en voorwerk… en jij kunt je richten op de dates zelf!

Heb je nog vragen?

Mail ons dan op klantenservice@b-loved.nl: we reageren altijd binnen 1 werkdag.

Bekijk beoordelingen relatiebemiddeling op Trustpilot
Lees klantbeoordelingen over onze premium relatiebemiddeling op Trustpilot

Veelgestelde vragen

Gold Membership

Plan hier je gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via de agenda van onze matchmaker: https://calendly.com/b-loved/kennismakingsgesprek.

Je kunt je aanmelden via:

Deze exclusieve matchmaking is er speciaal voor singles die op zoek zijn naar maatwerk. Je kunt zeer specifieke criteria aangeven als opleiding, geloofsovertuiging, livestyle, uiterlijke kenmerken en internationale matchmaking. Met ons Gold Membership introduceren wij alleen hoogkwalitatieve matches. 

Binnen een half jaar garanderen wij 3 tot 5 matches.

  • Wij brengen jouw relatie wensen zorgvuldig in beeld tijdens een persoonlijk en laagdrempelig intakegesprek van 60 tot 90 minuten. 
  • De matchmaker maakt aan de hand van het intakegesprek en enkele aanvullende vragen een uitgebreid persoonlijkheidsprofiel.
  • Wij kijken voortdurend pro-actief naar geschikte kandidaten binnen en buiten ons bestand relatiebemiddeling.
  • Je (anonieme) profiel heeft een hoge zichtbaarheid op verschillende platforms.
  • Je wordt voorgesteld aan drie tot zes hoogkwalitatieve matches.
  • Na iedere date met een best passende andere single is er een evaluatiemoment met B-Loved. Wij gebruiken jouw feedback om je voor te stellen aan jouw ideale levenspartner, iemand die echt bij je past.
  • Na afloop van het lidmaatschap blijf je nog twaalf maanden kosteloos in ons bestand. In deze periode gaan we niet meer actief voor je op zoek en we nemen contact met je op als we een geschikte koppeling voor jouw profiel vinden. 

Je investering voor het Gold Membership bedraagt in totaal € 2950 voor twaalf maanden. Daarbij inbegrepen zijn de kosten van een intake à € 245 en een persoonlijk advertentiebudget t.w.v. € 650.

Als je na het kennismakingsgesprek besluit om met ons in zee te gaan, dan betaal je de intake over het gehele contract en je maakt meteen een afspraak voor een intakegesprek. Of je betaalt eerst alleen de intake en dan plan je direct een afspraak voor het intakegesprek. De intake moet t.a.t. eerst zijn betaald voordat het intakegesprek plaats heeft.

Na het kennismakingsgesprek heb je contact met de matchmaker en als je besluit om een contract af te sluiten en wilt starten met de intake, dan bel of mail je met Vanessa Pilloni en dan is het geregeld. Jullie kiezen de best passende datum en locatie voor het intakegesprek. 

Een intake duurt ongeveer 60 tot 90 minuten en kan bij voorkeur plaatsvinden op locatie, bij jou thuis (met een redelijke reisafstand) of bij ons op kantoor in Eindhoven. Via een openhartig gesprek krijgen we een goede indruk van jou. Dit is cruciaal om jou voor te stellen aan passende hoogopgeleide singles. Een online intakegesprek is eerder uitzondering dan regel bij het Gold Membership. Onder bepaalde voorwaarden is het wel mogelijk. 

Tuurlijk is dat mogelijk. Dat geldt voor beide partijen. Dit dient 24 uur voorafgaand het gesprek door gegeven te worden.

Komt de afspraak toch niet gelegen? Neem voor het opnieuw plannen van een intake contact op met ons team en je matchmaker via: klantenservice@b-loved.nl of telefonisch: +31 (0)6 834 53 620. 

Je hebt als cliënt/ deelnemer het recht om een elektronisch gesloten Overeenkomst schriftelijk te herroepen binnen 14 dagen. Hieraan zijn administratieve kosten € 245 (zie contract) voor het Gold Membership, verbonden en de kosten voor annulering van de intake indien deze reeds gepland staat binnen 72 uur vanaf het moment van annuleren. Zie onze algemene voorwaarden.

Het kan altijd gebeuren dat je een afspraak moet verzetten. Je hebt het recht om een elektronisch gesloten overeenkomst schriftelijk te herroepen binnen 14 dagen. Hieraan zijn administratieve kosten verbonden en de kosten voor annulering van de intake indien deze reeds gepland staat binnen 72 uur vanaf het moment van annuleren.

In het geval dat er reeds een contactmogelijkheid geweest is (waarbij twee cliënten hebben aangegeven elkaar te willen ontmoeten), dan vervalt de mogelijkheid genoemd in lid 1. Er is dan dus geen sprake van een afkoelingsperiode. Zie de algemene voorwaarden Artikel 4.

In het Gold Membership gaat het om maatwerk. Je kunt dan ook zeer specifiek criteria aangeven als opleiding, niveau, geloofsovertuiging, uiterlijke kenmerken en internationale matching. Zo weet je zeker dat een match ook écht een match is, zonder verrassingen. Wij zijn benieuwd naar wie je bent, waar je voor staat en wat je zoekt. In een uitgebreid laagdrempelig en persoonlijk gesprek bespreken wij je drijfveren en voorkeuren als het gaat om relatiebemiddeling. Onze mensenkennis en jarenlange expertise zijn hierbij leidend. De matchmakers van B-Loved zetten zich maximaal in om jouw ideale levenspartner vinden; iemand die echt bij je past. Wij leveren kwaliteit tegen betaalbare kosten.

Je kunt een match afwijzen met een goede reden. Als we zien dat een je elke match afwijst, gaan wij met je in gesprek. Wellicht heeft het afwijzen van meerdere matches andere oorzaken. Redenen als b.v. bindingsangst of een vertekend zelfbeeld.Wij bieden je dan een coachingtraject aan of verwijzen je door naar de juiste instantie.

Tijdens je Gold Membership introduceren we gemiddeld 3 tot 6 hoogkwalitatieve matches: singles die net zo graag met jou op date willen als jij met hen, omdat alle ingrediënten voor een goede klik aanwezig zijn.

  • Met een Gold Membership bieden wij jou exclusieve, hoogwaardige matchmaking. Het Gold Membership is inclusief een advertentiebudget t.w.v. € 650 om jouw profiel (geanonimiseerd) extra onder de aandacht te brengen bij andere hoogopgeleide singles binnen en buiten ons bestand. Zo vergroten we de matchkans substantieel, zélfs als het gaat om die spreekwoordelijke “speld in de hooiberg”. Als het advertentiebudget op is tijdens de contracttermijn, dan doen wij een voorstel om dit budget te upgraden, zodat we jou kunnen blijven voorstellen aan de best passende partner. Wij zetten alles op alles om die voor je te vinden. 
  • Na afloop van het lidmaatschap blijf je, indien gewenst, kosteloos nog 12 maanden in ons bestand. We voeren in die aanvullende periode geen actieve zoektocht meer uit, maar nemen wel contact met je op als we een geschikte match voor jouw profiel vinden.
  • Je maakt gratis gebruik van onze datingapp en je ontvangt tot vijf passende anonieme datingvoorstellen per maand uit ons bestand, waarmee je zelf in contact treedt.

Verlengen van het Gold Membership is zeker mogelijk. Dat betekent dat wij actief blijven zoeken volgens onze werkwijze van het Gold Lidmaatschap. Als Gold Member betaal je voor de volgende twaalf maanden opnieuw de lidmaatschapskosten, exclusief de kosten voor de intake à € 245. Wel worden opnieuw advertentie-uitgaven bij jou in rekening gebracht, zodat we ons werk goed kunnen blijven doen.

Wij introduceren gemiddeld 3 tot 6 hoogkwalitatieve matches tijdens de contractperiode van twaalf maanden. Het komt zelden voor, maar mochten wij geen zes passende datingvoorstellen voor je kunnen vinden binnen de contractperiode, dan verlengen wij het lidmaatschap in overleg met jou. Wil je het abonnement verlengen, dan bieden we jou opnieuw dit aantal matchingvoorstellen aan.

Zorgvuldige en hoogwaardige matchmaking op maat vraagt tijd en aandacht. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een persoonlijk profiel, het maken van een karakteranalyse en coaching. Uiteraard staat er een bedrag tegenover onze service. 

Als een speurneus zoeken wij naar je soulmate, binnen ons klantenbestand van gescreende singles en via databestanden van relatiebemiddelingsbureaus waar wij mee samenwerken. Soms is creativiteit vereist en zetten we een bredere zoektocht uit. 

In vergelijking tot andere relatiebemiddelingsbureaus zijn wij niet de duurste. Tarieven van relatiebemiddelingsbureaus met een vergelijkbare werkwijze kunnen oplopen tot vijf a zevenduizend euro.

In overleg is een betalingsregeling bespreekbaar, neem hiervoor contact met ons op.

Als je van mening bent dat matches niet voldoen aan de vooraf afgesproken matching criteria als: afstand, leeftijd, interesses, opleidingsniveau, lengte, geloofsovertuiging, al dan niet een kinderwens.

En als je coaching wenst tijdens het datingproces, dan is dit lidmaatschap ook uitermate geschikt. Bij het lidmaatschap zijn namelijk drie hoogwaardige adviesgesprekken inbegrepen van elk drie kwartier. De kosten per coachingsgesprek zijn € 90, inclusief btw. Coaching kan daarna altijd los worden bijgeboekt. De minimale afname van deze adviesgesprekken is vijf uur.

Neem contact met ons op (https://www.b-loved.nl/contact/) Onze klantenservice is tijdens werkdagen bereikbaar op telefoonnummer: 06-83453620.

Of stuur een e-mail: klantenservice@b-loved.nl

Wil je liever teruggebeld worden? Laat dan hier je naw-gegevens achter en dan nemen wij binnen 48 uur contact met je op.