Of wil je meer informatie over de werkwijze van B-Loved Nederland?

In onderstaande rubrieken vindt je antwoorden op veelvoorkomende vragen hoe een relatiebureau B-Loved Nederland precies werkt.

Welke leeftijden matcht B-loved Nederland?

Wij matchen:
30plussers
40plussers
50plussers
60plussers
70plussers
Wij houden standaard een marge aan van 5 jaar jonger en 5-10 jaar ouder dan je eigen leeftijd. Uiteraard kan dit aangepast worden naar je persoonlijke voorkeur.

Waar werkt een relatiebureau B-Loved Nederland?

We werken landelijk in Nederland. Onze cliënten wijze en gedreven singles van 30 tot 75 jaar.

Wat is het verschil tussen relatiebemiddeling en relatietherapie?

Relatiebemiddeling is het in contact brengen van personen die op zoek zijn naar een affectieve relatie. Relatietherapie is een vorm van therapie die ingezet kan worden wanneer er sprake is van relatieproblemen.

Welke matchingscriteria hanteren jullie?

Wij matchen op basis van leeftijd, achtergrond, ambitie, wel of geen kinderwens, afstand, opleiding, eigenschappen en hobby’s. Uiteraard in overleg met de voorkeuren van de client.

Hoe zoeken jullie mijn droompartner?

Wij zoeken kandidaten zowel in ons eigen bestand, in bestanden van collega-bureaus en in ons eigen netwerk. Wij zoeken landelijk en op verzoek internationaal.

Wat is jullie slagingspercentage?

Ons slagingspercentage zit op 75%. Wij zorgen voor geschikte matches maar het besluit om daadwerkelijk een relatie aan te gaan is natuurlijk aan jou. 

Wat zijn de kosten van relatiebemiddeling?

Wij hanteren twee verschillende lidmaatschappen. Deze zijn op maat gemaakt: “Gold” , “Silver” of “Persoonlijk Profiel”.  De kosten zijn afhankelijk van het gekozen pakket. 

Hoeveel matches moet je ontmoeten om tot een resultaat te komen?

Statistisch gezien zijn vijf of zes matches voldoende. Onze ervaring is dat soms één ontmoeting al voldoende is terwijl in sommige gevallen tien ontmoetingen nog niet geleid hebben tot resultaat.

Hoe weet ik of de leden in jullie bestand betrouwbaar zijn? 

Al onze leden hebben een kennismakingsgesprek en/of intakegesprek gevoerd met een van onze matchmakers. Alle leden zijn zorgvuldig gescreend.

Is er een wachtlijst of kan ik me direct aanmelden?

Na het kennismakingsgesprek en de aanmelding plannen wij een intakegesprek. Hierna maakt de matchmaker je profiel. Dit profiel wordt door jou beoordeeld en aangevuld. Hierna gaan we direct voor je aan de slag!

Is het verstandig om na een kennismakingsgesprek alles te laten bezinken en erop terug te komen?

Dat kan. Verstandig is het niet. De meest voorkomende reden dat mensen hun droompartner niet ontmoeten is omdat ze de reis uitstellen. Van uitstel komt afstel. Ga direct aan de slag. Je hebt niets te verliezen alleen een droompartner te winnen.

Wat is persoonlijke aanpak relatiebureau B-Loved Nederland?

STAP 1: Online kennismakingsgesprek met een van onze matchmakers. Plan een gratis kennismakingsgesprek: https://calendly.com/b-loved/kennismakingsgesprek
STAP 2: Intake en opmaak persoonlijk profiel. Aan huis, op locatie of online.
STAP 3: In deze fase gaat het team van B-loved aan de slag om je te matchen.
STAP 4 : Nadat jullie op papier aan elkaar zijn voorgesteld en jullie beiden positief hierop gereageerd hebben, maken jullie een afspraak voor een eerste date. 
STAP 5 : Na de date neem je contact op met je matchmaker over je ervaring van de date. Hierna volgt een tweede date of zoekt je matchmaker een nieuwe kandidaat voor je.

Hoe werken jullie contactadvertenties?

Als relatiebureau helpen wij je graag. Wij bieden je contactadvertenties aan van onze cliënten zodat jij kunt vinden wat je zoekt. Of je nu als man een vrouw zoekt, als vrouw een man zoekt, als man een man zoekt of als vrouw een vrouw zoekt, wij hebben het voor jou.
Elke maand ontvang je een link naar ons prikbord met profielen van nieuwe cliënten uit ons bestand. Als je geïnteresseerd bent in een profiel laat het ons dan weten en wij brengen jullie met elkaar in contact. Alles gebeurt vertrouwelijk. Ontvang onze contactadvertenties: Ontvang onze contactadvertenties in heel Nederland.

Hoeveel leden hebben jullie in het bestand?

Ons bestand bestaat uit duizenden leden uit heel Nederland.

Wat als ik tijdens het contract in relatie ben?

Krijg je tijdens de duur van het contract een relatie dan bevriezen we op verzoek je contract voor maximaal 3 maanden. 

Hebben jullie ook matches voor homoseksuele mannen en lesbische vrouwen?

Ja, wij matchen homoseksuele mannen en lesbische vrouwen tussen de 30 en 75 jaar.

Hoe kun je je inschrijven voor relatiebemiddeling?

Je kunt je via de website van B-Loved Nederland aanmelden voor onze dienst “Silver” Lidmaatschap Silver of Persoonlijk Profiel wij gaan dan meteen voor je aan de slag. Voor onze dienst “Gold” https://www.b-loved.nl/laat-de-zoektocht-naar-je-droompartner-over-aan-een-professioneel-relatiebemiddelingsbureau/ vul je via de website het formulier in met persoonlijke gegevens. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een kennismakingsgesprek. 

Hoelang duurt een intake en waar wordt deze gehouden?

Tijdens een intake wordt er informatie van jou verzameld waarmee de matchmaker een geschikt profiel maakt voor de relatiebemiddeling. Een intake duurt ongeveer 60 a 90 minuten. Het kan plaatsvinden bij jou thuis, online of op locatie in Eindhoven.

Wat is een match?

Een match zien wij als jullie beide elkaars profiel hebben gelezen en met elkaar op date willen gaan. Daarna worden gegevens, zoals een mobiel nummer, uitgewisseld. Het is dan de bedoeling dat de man in kwestie het eerste, korte contact legt met de vrouw voor het maken van de eerste date. Hierna gaan jullie samen op date. Vervolgens volgt een terugkoppeling aan je matchmaker over hoe de date is verlopen en/of er nog een tweede date plaats gaat vinden.

Hoe veel matches kan ik verwachten van jullie datingsbureau tijdens mijn actieve zoektocht?

Binnen een half jaar garanderen wij 3 a 5 matches.

Hoe wordt er na een date een terugkoppeling gedaan?

Na een date met een door ons voorgestelde match is het de bedoeling dat jullie beide een terugkoppeling doen aan de matchmaker. De matchmaker kan op jouw verzoek de terugkoppeling doen aan de match. Hoe het proces precies verloopt lees je hier: https://www.b-loved.nl/laat-de-zoektocht-naar-je-droompartner-over-aan-een-professioneel-relatiebemiddelingsbureau/

Is dating-coaching bij de service inbegrepen?

Bij het Gold lidmaatschap zijn, indien gewenst, drie coachingsessies inbegrepen (ter waarde van €225). Het is belangrijk op te merken dat voor leden met een ander lidmaatschap of zonder lidmaatschap de coachingssessies apart moeten worden betaald.

Welke garantie van relatiebemiddeling bieden wij jou?

Er wordt hard gewerkt door de matchmakers van B-Loved Nederland om jouw droompartner te vinden. Tijdens het proces word je voorgesteld aan potentiële kandidaten. Wij hebben regelmatig contact met jou om de voortgang van de relatiebemiddeling te bespreken. Matchmaking is een persoonlijke service. Het kan op papier de perfecte match zijn, maar in real life geen chemie tussen jullie zijn. Wij garanderen dus het aantal matches met wie je op date gaat maar kunnen niet garanderen dat je verliefd wordt. Wil je ervaringen lezen van kandidaten die gebruik hebben gemaakt van onze diensten? Klik dan hier: https://www.b-loved.nl/

Waar kan ik mijn vragen stellen?

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur een e-mail klantenservice@b-loved.nl of bel 06-83453620.