Vanessa Pilloni personal matchmaker datingbureau B-Loved Nederland

Vind de partner die voldoet aan al je wensen

Ben je al langer op zoek en wil het maar niet lukken? Of heb je al verschillende dates gehad die allemaal op niets uitlopen? Heb je er genoeg van om telkens weer teleurgesteld te worden? En begin je zelfs te denken dat een fijne relatie gewoon niet voor jou is weggelegd?

Bij datingbureau B-Loved weten we: er loopt daarbuiten iemand rond die jouw droompartner kan worden. Oók als je heel specifieke eisen aan een relatie en een partner stelt. We hebben in de loop der jaren al de mooiste matches tot stand gebracht, ook voor mensen die zichzelf als “moeilijk bemiddelbaar” omschreven. 

Onze “Gold Membership” is er speciaal voor iedereen die op zoek is naar full service relatiebemiddeling voor de invulling van (zeer) specifieke partnerwensen.

Ons Gold Membership voor relatiebemiddeling biedt jou:

Werkwijze:

 • Plan een persoonlijke kennismaking

  De beste manier om te ontdekken of wij je kunnen helpen: een persoonlijke kennismaking. Onze matchmaker Vanessa Pilloni bespreekt graag met je wat jouw relatiewensen zijn en hoe we daarin kunnen bemiddelen. Gratis, vertrouwelijk en 100% vrijblijvend. Plan een gratis videogesprek. 

 • Persoonlijke intake door onze matchmaker

  Gaan we voor je aan de slag? Dan beginnen we met een persoonlijk intake-gesprek van ca. 90 minuten. Dat kan bij jou thuis, ergens op locatie of online. In dit diepte-interview leren we je goed kennen zodat we gericht op zoek kunnen naar jouw droompartner.

 • Opmaak Persoonlijk Profiel door onze matchmaker

  Je Persoonlijk Profiel wordt een belangrijk instrument in de zoektocht naar jouw partner. Onze matchmaker schrijft, op basis van de intake en aanvullende vragen, een profiel dat alles in zich heeft om de juiste matches aan te trekken.

 • Persoonlijke zoekinspanning door onze matchmakers

  Vanaf nu sta jij bij ons “op de agenda” en kijken we voortdurend pro-actief voor je uit naar kandidaten om je mee in contact te brengen. Wij doen al het zoek- en voorwerk… en jij kunt je richten op de dates zelf!

 • Verfijnde zoekopdracht op maat met zeer specifieke criteria

  In het Gold Membership draait het om maatwerk. Je kunt daarom ook zeer specifieke criteria aangeven als opleiding, niveau, geloofsovertuiging, nationaliteit, uiterlijke kenmerken en internationale matching. Zo weet je zeker dat een match ook écht een match is, zonder verrassingen.

 • Hoge zichtbaarheid op verschillende platforms

  We maken je profiel (geanonimiseerd) zichtbaar bij partners in ons uitgebreide netwerk van relatiebureaus in Nederland, én natuurlijk binnen onze eigen gescreende bestanden via onze contactadvertenties

 • Extra zichtbaarheid door advertentiebudget

  Inbegrepen in het Gold Membership is € 650 advertentiebudget om jouw profiel  (geanonimiseerd) extra zichtbaar te maken. Zo vergroten we de matchkans substantieel, zélfs als het gaat om die spreekwoordelijke “speld in de hooiberg”.

 • We introduceren gemiddeld 6 hoogkwalitatieve matches

  Hoe gedetailleerd en specifiek je wensen ook zijn, en hoe je eigen profiel er ook uitziet… wij weten voor jou de singles te vinden die gráág met jou de mogelijkheden van een duurzame relatie willen verkennen. Tijdens je Gold Membership introduceren we gemiddeld 6 hoogkwalitieve matches: singles die net zo graag met jou op date willen als jij met hen, omdat alle ingrediënten voor een goede klik aanwezig zijn.

 • Vinger aan de pols door terugkoppeling en evaluatie

  Na elke match en date hebben we contact om te horen hoe je het ervaren hebt en wat we daarvan kunnen leren. Krijgt een date geen vervolg? Dat kan gebeuren natuurlijk, maar we gebruiken jouw feedback altijd als input voor onze verdere zoekinspanningen.

 • Bonus: gratis 12 maanden extra in ons bestand

  Na afloop van het lidmaatschap blijf je, indien gewenst, kostenloos nog 12 maanden in ons bestand. We voeren in die aanvullende periode geen actieve zoektocht meer uit, maar nemen wel contact met je op als we een geschikte match voor jouw profiel vinden.

Je investering

Je investering voor het Gold Membership bedraagt € 2950 voor een jaar. In dit jaar zetten wij alles op alles om jouw droompartner te vinden.

Je Pagina Titel

Plan een gratis videogesprek

De beste manier om te ontdekken of wij je kunnen helpen: een persoonlijke kennismaking. Onze matchmaker Vanessa Pilloni bespreekt graag met je wat jouw relatiewensen zijn en hoe we daarin kunnen bemiddelen. Gratis, vertrouwelijk en 100% vrijblijvend.

Gratis, vertrouwelijk en 100% vrijblijvend.

Korte vraag? 

Mail ons op klantenservice@b-loved.nl: we reageren altijd binnen 1 werkdag.

Veelgestelde vragen

Gold Membership

Je kan een e-mail sturen naar klantenservice@b-loved.nl of bellen (of een WhatsApp-bericht sturen) naar 06-83453620.

Een intake duurt ongeveer 60 tot 90 minuten en kan plaatsvinden bij jou thuis, online of op locatie in Eindhoven.

Binnen een half jaar garanderen wij 3 tot 5 matches.

Statistisch gezien zijn vijf of zes matches vaak voldoende, maar onze ervaring leert dat soms één ontmoeting al succesvol kan zijn.

Na het kennismakingsgesprek en de aanmelding plannen wij direct een intakegesprek en gaan meteen voor je aan de slag.