Telefoonnummer

+31 (6) 83453620

Email

klantenservice@b-loved.nl

Contactadvertenties

Hieronder lees je een aantal advertenties uit ons bestand. De advertenties worden regelmatig ververst. Vanwege privacy zijn alle profielen anoniem.

Indien je interesse hebt in een van onderstaande advertenties laat het ons weten. Nadat je ons hebt laten weten dat je interesse hebt maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Wij maken dan een inschatting of een eventuele kennismaking met de match zinvol is. Jouw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Wanneer wij voldoende raakvlakken zien bespreken we met je hoe we jullie met elkaar in contact brengen. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden.

Vraag gerust je vrijblijvend kennismakingsgesprek aan  en wij leggen je graag alles uit.

A. (38) omgeving Alkmaar ref 220501

Hij is 38 jaar, 18O cm lang, donderblond haar, woonachtig in omgeving Alkmaar

Een ondernemende, christelijke man zoekt een christelijke vrouw voor een duurzame relatie. Hij is een uitgesproken gesprekspartner met gevoel voor humor die weet waar hij staat in het leven. Hij woont in Heerhugowaard in een stijlvol appartement. 

Als ZZP-er reist hij het hele land door om les te geven in o.a. BHV en EHBO. Zijn werk is tevens zijn passie. Hij vindt het fijn om mensen op te leiden. Naast zijn werk als veiligheidsinstructeur werkt hij als geluidstechnicus voor verschillende bands en de kerk. 

Hij heeft geen kinderen maar past regelmatig op het dochtertje van een goede vriendin. Dat vindt hij heerlijk om te doen. Zijn familie woont aan de andere kant van het land. Hij bezoekt hen regelmatig. 

In een relatie vindt hij het fijn om samen te reizen en weekendjes weg te gaan. Daarnaast gaat hij graag de natuur in. Maar ook een avondje op de bank vindt hij fijn. Hij staat open voor de hobby’s van zijn toekomstige partner. 

Eens per week bezoek hij de (Evangelische) kerk. Hij leeft zijn leven zoals dat in de bijbel staat. Hij zoekt een vrouw die deze levenswijze deelt. Een vrouw die lief, eerlijk, zelfverzekerd en zorgzaam is. Zij is tussen de 30 en 38 jaar.

Een intelligente, vlotte en sociale jongeman

Hij is 29, Noord-Brabant

Hij is academisch geschoold. Hij is van Chinese afkomst, geboren en getogen in Nederland. Hij woont in een mooi appartement in het centrum van Tilburg. In het weekend spreekt hij graag af met zijn familie en vrienden.

Hij staat 5 dagen per week in de sportschool om fit te blijven en zich te ontspannen na zijn werk. De twee overige dagen van de week fietst en wandelt hij graag. Een andere hobby van hem is drummen. 

Naast de sportschool blijft hij graag up to date met alles dat in de wereld gebeurt. Hiervoor leest hij 2 verschillende kranten. In het weekend spreekt hij graag af met vrienden en familie. 

Hij wil graag verre reizen gaan maken naar onder andere Australië en Nieuw-Zeeland. Persoonlijke ontwikkeling vindt hij belangrijk daarom volgt hij meerdere cursussen. 

Hij is op zoek naar een betrouwbare en sportieve vrouw tussen de 25 en 35 jaar. Zij is zelfstandig en wil graag een duurzame relatie opbouwen. Zij houdt van sportieve activiteiten, reizen en is ambitieus. Zij houdt er, net als hij, een gezonde leefstijl op na. 

H. (73) provincie Limburg  220401

Hij is  73 jaar, 182 cm, grijs haar, woonachtig in Roermond

Een ondernemende, levenslustige charismatische man zoekt een verzorgde, actieve vrouw voor een duurzame relatie. Hij is een aangename gesprekspartner met gevoel voor humor die makkelijk communiceert. Onder het genot van een lekker biertje of wijntje. Hij woont in het centrum van Roermond in een stijlvol appartement. 

Na een succesvolle carrière als zelfstandig ondernemer is hij nu gepensioneerd en zet hij zich in als bestuurslid van industrieterreinen. Hij is gescheiden en trotse vader van twee zonen en opa van 5 kleinkinderen. Hij bezoekt graag zijn familie en vrienden. Maar hij kan ook prima alleen zijn. Dan besteedt hij zijn tijd graag aan het surfen op internet of het kijken naar allerlei sporten en actualiteitenprogramma’s op TV.

Regelmatig bezoekt hij een voetbalwedstrijd, koers of race. Samen met wat vrienden slaat hij graag een balletje golf. Een paar keer per jaar staat hij op de ski’s in Oostenrijk. Hij houdt van klussen maar is ook regelmatig te vinden in de outlet van Roermond. Hij houdt van winkelen en het kopen van mooie kleding.

Hij maakt graag een stedentrip en houdt van luxe vakanties in warme oorden. Hij eet graag in goede restaurants en houdt van het strand. Moderne muziek kan hem bekoren. 

De vrouw die hij zoekt is ruimdenkend, actief, verzorgd, ondernemend en heeft humor. Ze heeft geen huisdieren. Ze is zelfstandig en heeft een eigen leven waar zij van geniet. Zij is tussen de 60 en 72 jaar.

B-Loved Nederland

Op de hoogte blijven van B-Loved Nederland.

We houden niet van spam en beloven alleen interessante informatie te sturen.

Dank je wel!