Voor de single die voor kwaliteit, gemak en resultaat gaat

Ons Silver Membership voor relatiebemiddeling is dé oplossing voor serieuze singles om hun droompartner te ontmoeten. Laat ons het zoekwerk doen en besteed je eigen energie en aandacht alleen aan geselecteerde matches die wij voor je vinden. Geen tijdverspilling en valse hoop, maar serieuze dates met een serieuze kans op een duurzame relatie.

Als je al wat langer online op zoek bent naar een relatie, dan weet je dat “gratis” en “goedkoop” maar zelden werken. Maar ook op de duurdere dating-apps en -platforms vallen resultaten vaak tegen.

In ons “Silver Membership” vind je de perfecte balans tussen prijs, efficiëntie en resultaat. 

Stop met eindeloos scrollen, het eeuwige swipen en de chats die nooit ergens toe lijken te leiden… en vertrouw op de ervaring en professionaliteit van onze matchmakers om eindelijk met succes te gaan daten.

Ons Silver Membership voor relatiebemiddeling biedt jou:

 1. Persoonlijke hulp bij het opstellen van een Persoonlijk Profiel

  In een online intake-gesprek schrijven we samen met jou een effectief en aantrekkelijk profiel om de best mogelijke matches tot stand te brengen.

 2. Persoonlijke zoekinspanning door onze matchmakers

  Vanaf nu sta jij bij ons “op de agenda” en kijken we voortdurend pro-actief voor je uit naar kandidaten om je mee in contact te brengen. Wij doen al het zoek- en voorwerk… en jij kunt je richten op de dates zelf!

 3. Hoge zichtbaarheid op verschillende platforms

  We maken je profiel (geanonimiseerd) zichtbaar bij partners in ons uitgebreide netwerk van relatiebureaus in Nederland, én natuurlijk binnen onze eigen gescreende bestanden via onze contactadvertenties.

 4. Je krijgt gemiddeld 6 tot 8 matches per 12 maanden

  Met een “match” bedoelen we dat beide singles met elkaar op date willen, ofwel: de vonk springt aan beide kanten over. We streven ernaar om je al binnen 1 maand zo’n match te bezorgen!

Je investering

De kosten voor het Silver Membership bedragen € 99,95 per maand, met een looptijd van 1 jaar. Na het eerste jaar is je lidmaatschap per maand opzegbaar.

Overtuigd? Meld je dan vandaag nog aan voor ons Silver Membership!

Plan een gratis videogesprek en we hebben snel contact om alles in gang te zetten..

Heb je nog vragen? Mail ons dan op klantenservice@b-loved.nl: we reageren altijd binnen 1 werkdag.

Je Pagina Titel

Plan een gratis videogesprek

De beste manier om te ontdekken of wij je kunnen helpen: een persoonlijke kennismaking. Onze matchmaker Vanessa Pilloni bespreekt graag met je wat jouw relatiewensen zijn en hoe we daarin kunnen bemiddelen. Gratis, vertrouwelijk en 100% vrijblijvend.

Gratis, vertrouwelijk en 100% vrijblijvend.

 

Ik had nooit gedacht dat deze liefde ons nog zou overkomen.
Eindelijk is het gelukt! Dankzij jullie hulp ben ik tot over mijn oren verliefd geworden. Het begon allemaal met vele telefoontjes, sms’jes en chats, eigenlijk hadden we al veel tijd samen doorgebracht zonder dat we elkaar hadden gezien, en dát voelde al goed. Al snel bleek dat we na onze eerste ontmoeting de ander niet echt uit ons hoofd konden krijgen.
Het komt er op neer dat B-loved een perfecte match heeft gemaakt op elk vlak. We willen niet meer zonder elkaar en we gaan er voor de volle 100% voor. Ik had nooit gedacht dat deze liefde ons nog zou overkomen. Uit het diepste van mijn hart wil ik jullie bedanken!
” – Man, 44 jaar

Toch nog vragen?

We nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden!