Over ons.

Veel dating-sites en dating-apps richten zich op kwantiteit. De “keuze is reuze” maar de afstemming op wat je écht zoekt laat te wensen over. Zo blijf je maar swipen en scrollen, en vallen dates vaak tegen. Je zou haast gaan denken dat sommige aanbieders er meer belang bij hebben om je abonnement zo lang mogelijk te laten duren dan je aan een relatie te helpen…

B-Loved werkt anders

Bij ons geen bots en algoritmes, maar mensen van vlees en bloed die niets liever willen dan jou gelukkig maken. Onze gedreven matchmakers stemmen de zoektocht naar jouw droompartner nauwkeurig af op jouw profiel en partnercriteria. Zo vinden we de best mogelijke datingmatches en verhoog jij drastisch je kansen op een liefdevolle, duurzame relatie. 

Altijd een route die bij je past...

We kunnen je op verschillende manieren helpen in het vinden van die ene match, variërend van no pay no cure tot intensieve, high-end ondersteuning. 

Dit zijn onze producten en services:

Voor wie werken wij?

Onze cliënten variëren in leeftijd van 30 tot 75 jaar. We werken voor mannen en vrouwen door heel Nederland en soms ook daarbuiten. Ook homosexuele mannen en lesbische vrouwen kunnen bij ons terecht voor matching en relatiebemiddeling.

Een brede en gevarieerde clientèle dus, maar één ding hebben onze cliënten gemeen: ze zijn allemaal op zoek naar een serieuze, duurzame relatie. In plaats van “met hagel schieten” door heel veel te daten, geven ze de voorkeur aan zorgvuldig gematchte date-partners en laten ze het voorwerk en de selectie graag over aan B-Loved.

Hoe werken wij?

De kern van onze dienstverlening is: kwaliteit boven kwantiteit. Door al onze kandidaten zorgvuldig te screenen brengen we matches tot stand met een veel hogere kans op een vervolg na de eerste date. Wij doen al het voorwerk, zodat jij niet meer zinloos door honderden profielen hoeft te struinen. Dat verklaart ook ons hoge slagingspercentage van maar liefst 75%.

Wie zijn wij?

“Vier het leven, vier de liefde!”

Al van kinds af aan ben ik geïnteresseerd in de medemens. Als Italiaanse heb ik bovendien een voorliefde voor schoonheid, zowel voor het uiterlijk als voor het innerlijk. Sinds mijn 25ste ben ik gelukkig samen met mijn man. Inmiddels hebben we twee prachtige kinderen. In mijn werk als personal matchmaker bij B-Loved Nederland begeleid ik mensen die openstaan voor een nieuwe relatie. Je wilt je leven delen met iemand die goed bij jou past. Hoe ga je die persoon vinden? Ik help je graag met het vinden van jouw liefde. Mensen bij elkaar brengen en gelukkig maken, daar zet ik mij vol overgave voor in. 

— Vanessa Pilloni, Partner en Personal Matchmaker B-Loved Nederland 

“Relatiebemidding wérkt!”

Mijn huidige partner kwam ik begin 2016 tegen via relatiebemiddelingsbureau. We hebben elkaar daar een paar keer ontmoet en toen ik na een maand rondtrekken in de Himalaya terug kwam naar Nederland hadden we onze eerste date. En nu zijn we gelukkig samen! Het is de fijnste relatie ervaring die ik heb gehad. Ik ben er dan ook 100% van overtuigd dat relatiebemiddeling werkt, zéker op de manier waarop we bij B-Loved werken. Ik wil graag andere mensen helpen hetzelfde geluk te vinden.

— Maya Schaareman, Partner B-Loved Nederland

Wil je een serieuze relatie en heb je genoeg van dating-apps en dating-sites zonder resultaten? Met onze persoonlijke relatiebemiddeling lukt het wél. Laat ons het tijdrovende voorwerk doen: wij vinden de date die bij je past!

Ik had nooit gedacht dat deze liefde ons nog zou overkomen.

Man, 44 jaar

Eindelijk is het gelukt! Dankzij jullie hulp ben ik tot over mijn oren verliefd geworden. Het begon allemaal met vele telefoontjes, sms’jes en chats, eigenlijk hadden we al veel tijd samen doorgebracht zonder dat we elkaar hadden gezien, en dát voelde al goed. Al snel bleek dat we na onze eerste ontmoeting de ander niet echt uit ons hoofd konden krijgen.
Het komt er op neer dat B-loved een perfecte match heeft gemaakt op elk vlak. We willen niet meer zonder elkaar en we gaan er voor de volle 100% voor. Ik had nooit gedacht dat deze liefde ons nog zou overkomen. Uit het diepste van mijn hart wil ik jullie bedanken!

Volgens mij hebben we allebei de juiste partner gevonden.

Vrouw, 51 jaar

In het begin was het een parcours met een aantal bobbels, die we in volle vaart hebben genomen. Nu zijn we in wat rustiger vaarwater gekomen en alles gaat fantastisch! Wanneer we samen zijn zitten we eigenlijk altijd op hetzelfde level; we kunnen uitstekend met elkaar praten en hebben ontzettend veel plezier met elkaar. Ik word enorm door hem verwend en ik geniet er met volle teugen van. Volgens mij hebben we allebei de juiste partner gevonden.

Het bleek raak te zijn.

Vrouw, 61 jaar

Uiteraard horen jullie dit vaak: ik geloofde er niet meer in dat de ware voor mij nog ergens rond zou lopen. Mijn vriendinnen wezen me erop dat ik aan het vereenzamen was en dat ik weer moest gaan daten. Op Tinder hebben zij toen voor mij een profiel aangemaakt en dit bleek echt een enorme teleurstelling. Na een intake gesprek met een matchmaker van B-Loved kreeg ik mijn match T. voorgesteld. Helaas woonde hij niet bij mij in de buurt, maar ik had het gevoel dat het nu of nooit was. Op een dag hebben we afgesproken en zijn we een lekkere wandeling met de hond gaan maken, het bleek raak te zijn. Zelfs de hond vond hem leuk (en dat is echt niet vanzelfsprekend), en nog belangrijker, ik vond hem nog leuker.

Serieus datingbureau zonder commerciële poespas.

Man, 47 jaar

Fijn geholpen door oprecht geïnteresseerde matchmaker. Geen commerciële of opdringerige praatjes maar wel betrokken en deskundige hulp. Serieuze voorstellen om mee op date te gaan. En… Liefde gevonden!

Op onze reviewspagina vind je nog veel meer ervaringen van cliënten.

Kunnen we jou ook helpen?

Dat zou zomaar kunnen! Onze diensten zijn zo opgebouwd dat je op verschillende niveaus met ons kunt samenwerken:

Heb je specifieke vragen over een van onze services? Mail ons gerust op klantenservice@b-loved.nl: we reageren binnen 1 werkdag.