Dank je wel,  voor het invullen van je persoonlijk profiel. 

Bij ons worden alleen singles aan elkaar gekoppeld nadat we ze 

Hi!

Bij ons worden alleen singles aan elkaar gekoppeld nadat we ze gezien en gesproken hebben. 

Om je profiel te optimaliseren, wil ik graag een online kennismakingsgesprek van 30 minuten met je inplannen. Tijdens dit gesprek kunnen we meer te weten komen over jouw voorkeuren en interesses. Kies uit mijn agenda een tijd die bij je past. Kennismakingsgesprek doen we met videocall via WhatsApp. 

 

We kijken ernaar uit om met je te praten en je te helpen bij het vinden van een perfecte match. Laat me alsjeblieft weten welke datum en tijd het beste voor jou werken.

 

Met warme groet,

 

Vanessa Pilloni

Persoonlijke Matchmaker

Suzaan Davids

Co-Founder

Meeting Samantha definitely been a game changer for me. Her perspective on things is so clear and she's so knowledgable that she taught me and showed me a totally new way to view myself and my own capabilities, and now I'm reaching goals within weeks that I thought would take me years.

Suzaan Davids

Co-Founder

Meeting Samantha definitely been a game changer for me. Her perspective on things is so clear and she's so knowledgable that she taught me and showed me a totally new way to view myself and my own capabilities, and now I'm reaching goals within weeks that I thought would take me years.

Kies tijd die het best bij je past!

Uit mijn agenda rechts kies een datum en tijd die het best bij je past.

Voel je Naam, Telefoonnummer en e-mail in.

Is er geen datum die bij je past? Laat het mijn weten via klantenservice@b-loved.nl

Groeten,

Vanessa Pilloni