Ontvang onze e-mails en reageer op onze contactadvertenties.

Elke maand sturen we per e-mail contactadvertenties. Om de privacy van onze leden te beschermen, zijn alle profielen anoniem.

Als je interesse hebt in een van de advertenties, laat het ons weten en vertel ons wat over jezelf.

Wij zullen dan contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek, tijdens welk we een inschatting maken of een eventuele kennismaking met de match zinvol is.

Jouw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Als we voldoende raakvlakken zien, bespreken we met je hoe we jullie met elkaar in contact kunnen brengen. Er zijn geen kosten voor jou verbonden aan deze dienst.

  Wil je meer actieve stappen zetten in je zoektocht naar liefde, maar voelt het allemaal nog wat te groot aan?

  Overweeg dan om lid te worden? En eigen contactadvertentie plaatsen? https://www.b-loved.nl/ontvang-onze-contactadvertenties/

  Door ons lidmaatschap te nemen, verschijnt jouw contactadvertentie elke maand voor duizenden mensen uit onze mailinglijst. Zo heb je een grotere kans om in contact te komen met potentiële matches.

  Voor meer informatie, bezoek onze pagina hier.

  Veelgestelde vragen over contactadvertenties

  Contactadvertenties

  Als relatiebureau bieden wij contactadvertenties van onze cliënten aan, waarin jij kunt vinden wat je zoekt. Elke maand ontvang je een link naar ons prikbord met profielen van nieuwe cliënten uit ons bestand. Als je geïnteresseerd bent, brengen wij jullie vertrouwelijk met elkaar in contact.

  Je gaat naar deze pagina: https://www.b-loved.nl/ontvang-gratis-en-vrijblijvend-onze-contactadvertenties/

  Je meldt je aan, geeft je voorkeuren op en je leeftijdscategorie. Daarna ontvang je de passende contact-advertenties per e-mail.

  Je ontvangt de contact-advertenties per e-mail en ze staan ook op het prikbord. Dit is de link naar het prikbord. 

  https://www.b-loved.nl/contactad

  Het ontvangen van contact-advertenties is gratis. Wil je reageren op onze contactadvertenties https://www.b-loved.nl/contactad/, dan betaal je niks extra’s. Wij nodigen je uit voor een screening met een van onze matchmakers, want wij willen er zeker van zijn dat jullie bij elkaar passen. Je rekent dan alleen af voor een wederzijdse match. De kosten hiervoor bedragen € 175.

  Onder elke contactadvertentie op onze website vind je een contactformulier. Bijvoorbeeld: https://www.b-loved.nl/advertentie/vrouw-59-jaar-woonachtig-in-de-omgeving-haarlem/

  Daarin verschijnt automatisch een link naar een contactadvertentie waarop je reageert. Ook vul je informatie in, zoals: jouw NAW- gegevens, of je een man of vrouw zoekt en/of je rookt. Je geeft eveneens een korte omschrijving van jezelf en je droompartner. Vervolgens screenen wij het door jou ingevulde contactformulier. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat wij alleen singles matchen die serieus op zoek zijn naar een duurzame relatie.

  Nee, wij geven geen geld terug. Als bonus geven we jou de mogelijkheid om jouw contactadvertentie op ons prikbord www.contactad/ te plaatsen, zodat andere singles op jouw contact-advertentie kunnen reageren. Zo mis je geen kansen om opnieuw gevonden te worden door andere singles. De werkwijze is hetzelfde als bij contactadvertenties; je betaalt alleen bij een wederzijdse match. 

  Ja, wij plaatsen regelmatig nieuwe contactadvertenties van onze cliënten en wij verwijderen advertenties van cliënten die een match hebben gevonden.

  Nadat je het contactformulier hebt ingevuld onder de contactadvertentie, word je uitgenodigd voor een screeningsgesprek met de matchmaker. Als wij vinden dat jij een interessante match bent, dan wordt jouw profiel geïntroduceerd aan de single van jouw keuze. Als die single uit ons bestand jou ook beter wil leren kennen, dan betaal je € 175. Je betaalt dus alleen bij een wederzijdse match. Deze voorwaarden zijn van toepassing als je geen cliënt bent van B-Loved. Als je een Gold Membership , Silver Membership of als je een Persoonlijk Profiel  hebt afgesloten, dan gelden de voorwaarden van je contract.

  Vul het formulier in op de website. Zo weet B-Loved wie je bent en wat je zoekt. Op het formulier geef jij je voorkeuren aan, zoals de leeftijdscategorie en gender. Je ontvangt de contactadvertenties die zijn aangepast op jouw gewenste categorie. 

  Het aanbod van contactadvertenties is kleiner dan ons klantenbestand. Dit komt doordat niet alle cliënten ermee akkoord gaan dat mensen reageren op hun contactadvertenties. Contact advertenties worden dus alleen online geplaatst als onze cliënten daar toestemming voor hebben gegeven. Onze actieve cliënten (abonnees) hebben meer mogelijkheden en kunnen kiezen uit een groter aanbod van contactadvertenties dan uitsluitend het prikbord. 

  Een selectie van onze gescreende cliënten uit ons bestand heeft hun anonieme profiel op ons prikbord staan. Zij hebben een abonnement bij B-Loved afgesloten. Advertenties van singles die geen wederzijdse match hebben gevonden na onze screening, staan ook op ons prikbord.

  Je wordt gevonden door singles die niet in ons klantenbestand zitten en onze mailing ontvangen, die onze contact advertenties op internet vinden. Iedereen die op jouw advertentie reageert, wordt door ons gescreend. 

  Je ontvangt wekelijks contact-advertenties via e-mail van ons. De frequentie is echter afhankelijk van het aanbod van advertenties op dat moment. De ene keer hebben we meer cliënten uit een bepaalde leeftijdscategorie die hun profiel bekend willen maken, dan de andere keer.

  Het kopen van een lidmaatschap is uiteindelijk financieel gunstiger dan dat je per profiel betaald. Wil je meer contactmogelijkheden? Sluit dan het Gold of Silver Membership af, dan ben je niet alleen zichtbaar op het prikbord, maar dan brengen we jouw profiel ook onder de aandacht bij andere, kwalitatief hoogwaardige relatiebemiddelingsbureaus in binnen en buitenland. Je hebt simpelweg meer contactmogelijkheden. Zie FAQ (veelgestelde vragen) https://www.b-loved.nl/veelgestelde-vragen/ Gold Membership en Silver Membership.

  B-Loved heeft inderdaad ook internationale contactadvertenties op haar prikbord van gescreende leden uit Europa. Die leden zijn aangesloten bij Europese relatiebemiddelingsbureaus, waar B-Loved goede contacten mee heeft.

  De voorwaarden zijn hetzelfde als Nederlandse contactadvertenties; bij een wederzijdse match betaal je € 175. 

  Jazeker, bij B-Loved is iedereen welkom die een serieuze relatie zoekt. Op het formulier geef jij je gender voorkeur aan. Je maakt een keuze uit een van de volgende categorieën: 

  – Vrouw zoekt man

  – Man zoekt vrouw 

  – Vrouw zoekt vrouw

  – Man zoekt man

  Leden met Gold Membership https://www.b-loved.nl/laat-de-zoektocht-naar-je-droompartner-over-aan-een-professioneel-relatiebemiddelingsbureau/ en Silver Membership https://www.b-loved.nl/aanmelden-silver/ ontvangen matches van mensen die hebben gereageerd. Wanneer je met een Silver of Gold Membership reageert op een profiel, dan betaal je niks extra’s, want deze kosten zijn bij het lidmaatschap inbegrepen. Mensen met Persoonlijk Profiel https://www.b-loved.nl/dating-service/ service betalen € 150 per wederzijdse match.