Ontdek B-Loved, het enige relatiebemiddelingsbureau met een eigen app dat teleurstellingen vermijdt en veiligheid biedt in de zoektocht naar liefde.
Bij ons hoeven cliënten niet maanden te wachten op een volgende match.

Ben je op zoek naar een droompartner in Limburg? B-Loved Nederland biedt relatiebemiddeling voor alle singles tussen 30 en 70 jaar oud in de regio. Of je nu weduwe/weduwnaar, gescheiden of alleenstaand bent, wij kunnen je helpen om een serieuze relatie te vinden. Met ons unieke matchingsysteem ga je binnen 1 maand op date met een fijne match die bij jou past.

Of je nu in Maastricht, Roermond, Venlo of elders in Limburg woont, wij zijn er voor jou. Onze ervaren relatieconsulenten hebben een groot netwerk in de regio en zijn gespecialiseerd in het vinden van de juiste match binnen de Limburgse levensstijl.

Bij B-Loved Nederland bieden we persoonlijke begeleiding tijdens het hele proces en stellen we alleen matches voor die passen bij jouw persoonlijkheid en voorkeuren. Onze toewijding en expertise zorgen ervoor dat je weer vertrouwen krijgt in het vinden van de liefde.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van een serieuze relatie binnen de Limburgse tradities en levensstijl.

Wil je meer weten over onze verschillende lidmaatschappen?  

Je Pagina Titel

Plan een gratis videogesprek

De beste manier om te ontdekken of wij je kunnen helpen: een persoonlijke kennismaking. Onze matchmaker Vanessa Pilloni bespreekt graag met je wat jouw relatiewensen zijn en hoe we daarin kunnen bemiddelen. Gratis, vertrouwelijk en 100% vrijblijvend.

Gratis, vertrouwelijk en 100% vrijblijvend.

Populaire Veelgestelde Vragen​

Veelgestelde vragen over een relatiebemiddelings bureau

Wij matchen singles in een breed scala aan leeftijdscategorieën, variërend van 30 tot 75 jaar oud, met een standaardmarge van 5 jaar jonger en 5-10 jaar ouder dan je eigen leeftijd. Dit stelt ons in staat om een diverse groep singles te bedienen en potentieel geschikte matches te vinden binnen verschillende leeftijdsgroepen.

Specifiek voor informatie over onze service voor 40-plussers, 50-plussers en 60-plussers, kun je terecht op onze website. Daar vind je gedetailleerde informatie over hoe ons bureau specifiek inspeelt op de behoeften en wensen van singles in deze leeftijdsgroepen, inclusief de aangepaste matchingcriteria en eventuele extra diensten die we aanbieden om het succes van de matches te vergroten.

We opereren landelijk en zijn beschikbaar voor singles in alle regio’s van Nederland. Of je nu in de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht woont, of in kleinere plaatsen verspreid over het land, ons relatiebureau staat voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte match. Daarnaast matchen we ook over de grens en werken we samen met B-Loved, gevestigd in België. Plan je kennismakingsgesprek met ons matchmaker hier.

Relatiebemiddeling brengt personen samen die op zoek zijn naar een affectieve relatie, terwijl relatietherapie wordt ingezet bij bestaande relatieproblemen.

Wij matchen op basis van leeftijd, achtergrond, ambitie, kinderwens, afstand, opleiding, eigenschappen en hobby’s, altijd in overleg met de voorkeuren van de cliënt.

Ons werkwijze

Wij zoeken kandidaten in ons eigen bestand, bij collega-bureaus en in ons netwerk, zowel nationaal als internationaal op verzoek.

Toch nog vragen?

We nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden!