No-cure-no-pay relatiebemiddeling

Onze betaalbare instapservice voor partner search

Op zoek naar een duurzame relatie? En heb je genoeg van vluchtige online contacten die veel tijd en geld kosten, maar zelden of nooit tot iets leiden? B-Loved Nederland helpt je, met betrouwbare en professionele relatiebemiddeling.

De meest laagdrempelige manier om in contact te komen met jouw ideale date: onze instapservice “No-cure-no-pay relatiebemiddeling”.

Werkwijze:

✔️ Inschrijving
✔️ Online-intake
✔️ Profielopmaak door matchmaker
✔️ Relatiebemiddeling intern en extern bestand
✔️ Match voorstel
✔️ Eerste date
✔️ Evaluatie

Eenmalige inschrijfkosten van €245.
€150 bij een wederzijdse match.

Met “No-cure-no-pay relatiebemiddeling” heb je dus géén doorlopende kosten.
Je betaalt na de opstartkosten alleen een bedrag per wederzijdse match.

Plan een gratis videogesprek

De beste manier om te ontdekken of wij je kunnen helpen: een persoonlijke kennismaking. Onze matchmakers bespreken graag met je wat jouw relatiewensen zijn en hoe we daarin kunnen bemiddelen. Gratis, vertrouwelijk en 100% vrijblijvend.

Gratis, vertrouwelijk en 100% vrijblijvend.

Online intake & compleet maken van je profiel

Bij B-Loved stellen we kwaliteit boven kwantiteit. Ons motto: liever één goede date dan tien drama-dates. Daarom werken we met zorgvuldig gescreende kandidaten.

Wil je na de gratis en vrijblijvende kennismaking de volgende stap zetten? Dan plannen we een uitgebreidere online intake om samen met jou je profiel compleet te maken. De eenmalige kosten hiervan bedragen € 245.

Wij benaderen je bij geschikte matches

Als we een match voor je vinden, brengen we je daarvan op de hoogte. Een wederzijdse match vindt plaats wanneer jullie beide akkoord gaan met de door ons voorgestelde match. Alleen dan betaal je een matching-fee van €150.

Heb je nog vragen?

Vul hier je gegevens in, wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Veelgestelde vragen

No-cure-no-pay Membership

Je regelt het eenvoudig via onze online agenda. Dit gesprek is gratis, vrijblijvend en 100% vrijblijvend. 

Indien je besluit om verder te gaan, sturen we het contract en de Algemene Voorwaarden per e-mail voor een elektronische handtekening.

Het No-cure-no-pay service is onze betaalbare instapservice voor relatiebemiddeling zonder doorlopende kosten: je betaalt na de opstartkosten alleen een bedrag per wederzijdse match.

Na het kennismakingsgesprek volgt een uitgebreide intake om je profiel compleet te maken. De eenmalige kosten hiervan bedragen € 245. Vraag je kennismaking hier.

Volg de instructies in de overeenkomst en betaal €150 voor de match nadat je akkoord bent gegaan. We sturen je een e-mail met een betaallink. Zodra de betaling is voldaan, brengen wij jullie met elkaar in contact!

In onze service “No-cure-no-pay” is matching beperkt tot onze eigen kandidaatbestanden, ons netwerk van kwalitatieve relatiebureaus en contactadvertenties. Wil je een actieve zoekopdracht met meer criteria, koppeling met ons netwerk van kwalitatieve relatiebureaus en hogere zichtbaarheid? Kijk dan eens naar onze uitgebreidere services Gold.

Nee, deze som wordt niet terugbetaald.

Ja, je kunt het matchingproces onderbreken door schriftelijk een e-mail te sturen naar klantenservice@b-loved.nl met het verzoek om je profiel voor een bepaalde periode te pauzeren (freezen). Wanneer je weer beschikbaar bent, dien je op dezelfde manier een e-mail te sturen.

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur een e-mail klantenservice@b-loved.nl of bel 06-83453620.

Met de No-cure-no-pay service heb je géén doorlopende kosten: je betaalt na de opstartkosten alleen een bedrag per wederzijdse match. Je zit dus nergens aan vast.

De matchmaker brengt jou in contact met jouw match, als zowel jij als jouw datevoorstel daar beiden mee instemmen. Nadat telefoonnummers en e-mailadressen van elkaar zijn uitgewisseld, neem je zelf contact op met jouw match.

B-Loved biedt een gemiddeld slagingspercentage van 75%. Het hangt vooral van je eigen motivatie en instelling af of je een geschikte partner vindt. Je betaalt per wederzijdse match. 

No-cure no pay is een lidmaatschap waarbij geen rechten ontleend kunnen worden aan een verplicht aantal introducties.

In onze service No-cure-no-pay is matching beperkt tot ons eigen kandidatenbestand, netwerk en de contactadvertenties op het prikbord. B-Loved krijgt regelmatig kandidaten van samenwerkende kwalitatieve relatiebemiddelingsbureaus. Daaruit maken wij een selectie op basis van jouw profiel. Wil je Sucsessgarantie? Dan past het Gold Membership beter.

Nee, er is geen maximum aan verbonden. 

Ja. Je ontvangt maandelijks contactadvertenties van B-Loved Matchmaking per mail. En je mag gebruik maken van onze prikboard.

Als er een wederzijdse interesse is, wordt er een contactmogelijkheid geboden. Je ontvangt elkaars telefoonnummer of e-mailadres na betaling van een matching fee van € 150 per introductie.

Ja, je betaalt 150 euro voor een wederzijdse match

Ja, een contactadvertentie plaatsen is gratis. Het maakt onderdeel uit van onze instapservice No-cure-no-pay Membership. Jouw contactadvertentie wordt op ons prikbord https://www.b-loved.nl/ontvang-gratis-en-vrijblijvend-onze-contactadvertenties/ geplaatst, zodat andere singles erop kunnen reageren. Daarnaast word je door ons benaderd zodra onze matchmaker een passende match heeft opgemerkt.

De looptijd van dit lidmaatschap is 2 jaar. Indien je geen interesse meer hebt om door ons op een kwalitatieve, laagdrempelige manier te worden gematcht, zeg dan het Relatiebemiddeling zonder risico Membership schriftelijk klantenservice@b-loved.nl bij ons op. 

We kunnen je profiel op zelfde dag beëindigen als je dat wilt. Op werkdagen nemen wij binnen 48 uur contact met je op. 

Je kunt op elk moment upgraden. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via klantenservice@b-loved.nl of via onze contact pagina.