Relatiebemiddeling voor singles in Gelderland 

Ben je op zoek naar een je droompartner in de regio Gelderland? B-Loved Nederland is er voor alle singles tussen de 30 en 70 jaar in Gelderland. 

Ben jij weduwe/weduwnaar, gescheiden of alleenstaand en serieus op zoek naar een relatie? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Bij B-Loved Nederland, ga je binnen 1 maand op date met een fijne match. 

Er zijn verschillende trends onder singles die op zoek zijn naar een partner in Gelderland. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de singles in Gelderland (53%) een serieuze relatie zoekt. Dit is hoger dan het landelijk gemiddelde van 48%. Daarnaast hechten Gelderse singles veel waarde aan persoonlijkheid en karakter (77%) bij het kiezen van een partner. Dit blijkt uit het onderzoek ‘Singles in Nederland’ van datingsite Lexa.nl.

Een andere trend onder Gelderse singles is dat ze steeds vaker online op zoek gaan naar een partner. Dit blijkt uit het feit dat het aantal online datingprofielen in Gelderland is gestegen van 53.000 in 2018 naar 68.000 in 2020. Dit is een stijging van maar liefst 28%, volgens cijfers van het CBS.

Tot slot speelt duurzaamheid en bewuste keuzes maken een steeds grotere rol in het leven van Gelderse singles. Zo blijkt uit hetzelfde onderzoek van Lexa.nl dat 64% van de Gelderse singles het belangrijk vindt dat hun partner ook bewust omgaat met duurzaamheid en milieu.

Wil je meer weten over onze verschillende lidmaatschappen?