Levendige dame is op zoek naar een levenspartner om samen te genieten

Denk je dat jij haar ideale partner zou kunnen zijn?

Op haar Leeftijd van 81 jaar is deze charmante dame nog steeds een sprankelende verschijning. Met haar stralende ogen en verzorgd halflang haar trekt ze moeiteloos de aandacht. Woonachtig in het bruisende Amsterdam, geniet ze van het stadsleven in haar prachtig ingerichte appartement, waar ze haar gasten hartelijk ontvangt.

Na het afronden van haar studie aan de pabo, heeft ze met toewijding en passie gewerkt als onderwijzeres en remedial teacher op het speciaal onderwijs. Haar betrokkenheid bij haar werk was grenzeloos, en ze keek altijd uit naar de momenten waarop ze haar leerlingen kon inspireren. Nu ze geniet van haar welverdiende pensioen, vult ze haar dagen met diverse activiteiten die haar hart vervullen.

Reizen heeft altijd een speciale plek in haar leven ingenomen. In het verleden verkende ze ook graag bestemmingen buiten Europa, maar tegenwoordig gaat haar voorkeur uit naar reizen binnen Europa. Het ontdekken van nieuwe culturen en het bewonderen van prachtige landschappen deelt ze het liefst met een geliefde aan haar zijde. Daarom zoekt ze nu een metgezel om samen nieuwe avonturen te beleven en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Haar opgewekte en positieve persoonlijkheid maken haar geliefd in haar vriendenkring en familie. Ze staat bekend als een echte levensgenieter, altijd klaar voor gezelligheid en avontuur. Naast haar sociale leven koestert ze haar momenten van rust, waarin ze graag creatief bezig is met schrijven, lezen en luisteren naar een breed scala aan muziekgenres, van Franse chansons tot opera.

Nu ze weer toe is aan een serieuze relatie, zoekt ze een partner die haar aanvult en dezelfde levenslust deelt. Ze verlangt naar een man die net zo spontaan, vrolijk en avontuurlijk is als zijzelf. Diepgaande gesprekken voeren en samen de wereld ontdekken zijn voor haar essentiële aspecten van een bevredigende relatie. Maar zij kan ook enorm genieten van de momenten samen thuis; lekker voor elkaar koken.

In haar toekomstvisie ziet ze zichzelf samen met haar partner genieten van de prachtige momenten van het leven, knuffelen en een liefdevolle en betekenisvolle relatie opbouwen die gebaseerd is op respect, vertrouwen en wederzijdse steun.

Past dit profiel niet bij wat je zoekt?

Bekijk andere profielen van gescreende, serieuze kandidaten.
Reageer vrijblijvend op contactadvertenties die passen bij jouw voorkeuren.